GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για λόγους υγείας παραιτήθηκε από υπουργός ο Σωκράτης Χάσικος

Την παραίτησή του υπέβαλε από τη θέση του Υπουργού Εσωτερικών ο Σωκράτης Χάσικος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η παραίτησή του ...


Την παραίτησή του υπέβαλε από τη θέση του Υπουργού Εσωτερικών ο Σωκράτης Χάσικος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η παραίτησή του γίνεται για καθαρά προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Η παραίτηση δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην Κυβέρνηση, καθώς πηγές που έχουν καλή γνώση των καταστάσεων, αναφέρουν ότι η πρόθεση για παραίτηση είχε εκφραστεί εδώ και καιρό.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η παραίτηση καθυστέρησε λόγω της αντιπαράθεσης με τον Γενικό Ελεγκτή για το θέμα του ασυμβίβαστου, καθώς έγινε προσπάθεια να αποσυνδεθεί το ένα θέμα από το άλλο.

Εξάλλου, προσθέτουν ότι η υπόθεση με το ασυμβίβαστο θα μπορούσε να λυθεί ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον ίδιο τον Υπουργό.

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Ράδιο Πρώτο ο ίδιος ο κ. Χάσικος, σε περίπτωση που η Επιτροπή έκρινε ότι υπήρχε ασυμβίβαστο για την περίπτωση ενός υπουργού, τότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έπρέπε να τον καλέσει προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να διορθωθεί το λάθος. Τέτοια λύση, πρόσθεσε, θα μπορούσε να είναι η μεταβίβαση μετοχών -για παράδειγμα- από τον υπουργό σε μέλη της οικογένειάς του.

πηγή: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση