Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

  Παρουσία Βαρθολομαίου τα εγκαίνια αθλητικών εγκαταστάσεων σε σχολεία της Ίμβρου


  «Δοξάζουμε τον Θεό που οδήγησε τους Ίμβριους και την Ίμβρο σ αυτές τις ευτυχισμένες μέρες. Εγώ είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος άνθρωπος και όταν επισκέφθηκα το νησί μας για πρώτη φορά ως Πατριάρχης τον Ιούνιο του ΄92 εξέφρασα αυτή την αισιοδοξία μου και προσπάθησα να τονώσω το ηθικό των συμπατριωτών μου λέγοντας ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες.
  Να έχουμε εμπιστοσύνη στην πρόνοια του Θεού, να μην απογοητευόμεθα και πράγματι έστω και με την παρέλευσιν δύο δεκαετηρίδων και περισσότερο ήρθαν αυτές οι καλές μέρες. Επέστρεψε η ελληνική παιδεία στο νησί μας. Υπάρχει επαναπατρισμός συμπατριωτών μας από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και άλλα μέρη. Έχουμε 33 παιδιά στα σχολεία μας.
  Σήμερα εγκαινιάσαμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο γυμνάσιο και στο λύκειο μας, το Σεπτέμβριο θα ανοίξει το νηπιαγωγείο μας και επομένως εκείνα που είπαμε το ' 92 πραγματοποιούνται το ένα μετά το άλλο. Δοξάζουμε τον Θεό και ελπίζουμε να έλθουν καλύτερες μέρες. Ο ρωμαίικος πληθυσμός του νησιού μας να αυξηθεί και να επιστρέψουμε αν όχι στις πολύ παλιές καλές μέρες, να έχουμε βελτίωση της κατάστασης σε σχέση με το σήμερα».
  Αυτά δήλωσε  ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μετά τα εγκαίνια των αθλητικών εγκαταστάσεων στο λύκειο των Αγριδίων της Ίμβρου. Έργο το οποίο χρηματοδότησε μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών της Τουρκίας.
  Μετά την ομιλία του Οικουμενικού Πατριάρχη παρουσιάσθηκε πρόγραμμα με παραδοσιακά τραγούδια. Λόγω κακών καιρικών συνθηκών ματαιώθηκε το χορευτικό πρόγραμμα των μαθητών και ο αγώνας μπάσκετ των βετεράνων του Ιστορικού Αθλητικού Συλλόγου Πέρα που είχαν προγραμματιστεί στις νέες υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις.
  Χθες ο Οικουμενικός Πατριάρχης πραγματοποίησε τα θυρανοίξια του ιστορικού Ι.Ν. του Ταξιάρχου στην κορυφή του λόφου της Κοινότητας Γλυκέως o οποίος αμέσως μετά απένειμε το Οφίκιο του Άρχοντος Εξάρχου στον επιχειρηματία Αθανάσιο Σούλη - Κωνσταντόπουλο τιμώντας τον για την προσφορά και στήριξή του στο έργο της εκκλησίας.
  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  2 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 18 Μαΐ 2017, 9:00:00 π.μ.

  Τι διαβατήριο έχει ο Bartolomiou;;
  Κακές γλώσσες λένε ότι έχει ... Τουρκικό! Άρα Είναι Τούρκος υπήκοος! Και τι που μιλά ελληνικά;; Εμείς ξέρουμε και Βιετναμέζους και ... Κινέζους που μιλούν άπταιστα ελληνικά και όμως ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ!
  Εμείς από το 1821 θεωρούμε "Αυτούς" εκεί στην Πύλη του Στουλτάνου ΏΣ ΑΝΤΙΠΆΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΎ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

  Ανώνυμος είπε... 18 Μαΐ 2017, 9:03:00 π.μ.

  Κύριε Κασιμάτη με αγάπη... αλλά ...


  Είτε ΜΆΣ αρέσει Είτε ΔΕΝ ΜΆΣ ΑΡΈΣΕΙ το ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑ ΈΓΙΝΕ με τον Αμερικανόδουλο Μαριχουανάκια/Πειραγμένο Γιωργάκη ΕΊΣ ΓΝΏΣΕΙΝ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟΥ Κωστάκη!!!! Η Ηχηρή Σιωπή ΤΩΝ Συνταγματολόγων/Πρωκτολόγων Έδωσε ΤΗΝ Συγκατάθεση Τους Με την Μαφιόζικη Σιωπή Τους!

  Και εάν η Αμερικανοκίνητη Φασιστοειδής Χούντα ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΤΟ ΕΜΦΎΛΙΟ ΠΌΛΕΜΟ Καταστρέφωντας Τόσο Την Ελλάδα/Ελληνική Κοινωνία ΌΣΟ και Την Κύπρο (Το Βλέπουμε και Σήμερα) Η Σημερινή Μοντέρνα (Moderne Times) Ανθελληνική Χούντα Του Εικονικού Διεθνές Ναζιστοφασιστικού Κεφαλαίου που ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΤΟ 2009 ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΕΛΕΊΩΤΙΚΑ!
  Η Χ.Α. είναι του Συστήματος τσιπάκια/τσιράκια και όταν τελειώσουν την καταστροφή της Χώρας οι Αποικιοκράτες θα την εξαφανίσουν όπως ο Führer την SA! ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΡΌΛΟΣ ΤΌΣΟ ΤΗΣ Χ.Α. ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ!!!

  Ο ρόλος της Εκκλησίας του Θεανθρώπου του ΙΧΘΥΣ ΕΊΝΑΙ Ύποπτος έως Σατανικός/Ανθελληνικός! Και ΆΣ ΞΈΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΕΝΑ: ΤΟ ΜΑΣΤΗΓΙΟ ΤΟΥ ΙΧΘΥΣ Το Ίδιο Εκείνο που έδιωξε του έμπορους/τραπεζίτες Από Τον Οίκο/Εκκλησία/Ναό/Κοινωνία Του Πατέρα Του ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!! Και ξέρετε τι Σας περιμένει Εσάς!!! Και Δεν Σας βοηθούν Τίποτα ούτε Ιερά Λείψανα ούτε Λειτουργίες/Ευχέλαια Ούτε Λαμπάδες! Να είστε Σίγουροι γιαυτό Φαρισσαίοι!  Ο Αρχηγός Ειμί

  Item Reviewed: Παρουσία Βαρθολομαίου τα εγκαίνια αθλητικών εγκαταστάσεων σε σχολεία της Ίμβρου Rating: 5 Reviewed By: Press- gr