GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! Ο Τσοχατζόπουλος κάνει ... πρόβες από το σπίτι του

Την πολυπόθητη έξοδό του από την φυλακή Κορυδαλλού έκανε πραγματικότητα ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σχεδόν ένα μήνα μετά τη σχετική απόφαση του ...

Την πολυπόθητη έξοδό του από την φυλακή Κορυδαλλού έκανε πραγματικότητα ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σχεδόν ένα μήνα μετά τη σχετική απόφαση του δικαστηρίου. Λύθηκαν τελικά όλες οι δικονομικές εκκρεμότητες και έτσι "ξεμλπόκαρε" η αποφυλάκιση του πρώην υπουργού, ο οποίος βγήκε το μεσημέρι της Πέμπτης από το σωφρονιστικό ίδρυμα.

Χαρακτήρισε την ημέρα "ιδιαίτερα σημαντική", συμπληρώνοντας: "Έληξε οριστικά και αμετάκλητα ο βασανισμός και ο εγκλεισμός μου, με ευθύνη του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη. Στο δικαστήριο θα αντιμετωπιστεί αυτή η υπόθεση πενταετούς διάρκειας. Τώρα έρχεται η ώρα να συζητηθούν όλα", ενώ στο πλευρό του βρισκόταν η Βίκυ Σταμάτη προκειμένου να τον υποδεχτεί και να τον συνοδέψει κατά την έξοδό του από το σωφρονιστικό κατάστημα. Σε δηλώσεις της ανέφερε πως η αποφυλάκιση του κ. Τσοχατζόπουλου αποτελεί “μεγάλη χαρά για το παιδί μας".
Εντύπωση προκάλεσαν και οι φωτογραφίες από το σπίτι του όπου προσπάθησε να θυμίσει ... εν ενεργεία πολιτικό!
Ο πρώην υπουργός, έχοντας αλλάξει ρούχα, εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπου θα διαμένει, στο Χαλάνδρι.

Μαζί του ήταν και ο μικρός γιός του. Δείχνοντας τον, ο πρώην υπουργός φώναζε στους δημοσιογράφος «Αυτός είναι ο γιός μου».
Και οι πρώτες κουβέντες του πρώην υπουργού μόλις βγήκε από την φυλακή είχαν να κάνουν με το παιδί του. «Το γιο μου θέλω να δω τον γιο μου», είπε.





1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.5 Μαΐ 2017, 8:02:00 π.μ.

    Για τον "εγκλεισμό" σου Άκη Τσοχατζόπουλε δεν ευθύνεται ούτε ο Παπανδρέου ούτε ο Σημίτης. Οι μίζες και τα κλεμμένα, που δεν επέστρεψες, ευθύνονται!
    Κράταγες και "τεφτέρι" σε ποιους φίλους σου τα έχεις "εμπιστευθεί" άθλιε!!!
    Έτσι μπόρεσες και "βρήκες" το ευτελές, μπροστά στα εκατομμύρια που βούτηξες, ποσό των 203.000.- ευρώ, για την αποφυλάκισή σου πανάθλιε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση