GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φιλιππάκης: Δεν μετανιώνω για όσα έχω γράψει

"Δεν μετανιώνω για τίποτα για το οποίο έχω γράψει. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη μου και εμμένω στην άποψη μου" δήλωσε ο ειδικ...


"Δεν μετανιώνω για τίποτα για το οποίο έχω γράψει. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη μου και εμμένω στην άποψη μου" δήλωσε ο ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, Γιώργος Φιλιππάκης, ερωτηθείς αν μετάνιωσε για την ανάρτησή του στο Facebook σχετικά με τον Γιάννη Στουρνάρα.
"Ποτέ δεν φαντάστηκα, δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι η διατύπωση μιας γνώμης, μιας κρίσης, μιας άποψης στους φίλους στην προσωπική μου ιστοσελίδα, θα μπορούσε να ποινικοποιηθεί από οποιονδήποτε" σημείωσε ο κ. Φιλιππάκης μιλώντας στον Flash 96.
"Αυτές τις θέσεις, τις αναρτήσεις, την άποψή μου, την εξέφρασα σαν απλός πολίτης και όχι σαν ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ που συμβαίνει να είμαι στο απερχόμενο πλέον διοικητικό συμβούλιο. Επομένως, κάποιοι θέλουν να ποινικοποιήσουν τη συζήτηση μιας παρέας, θα μπορούσα να το πω, τη συζήτηση μεταξύ φίλων στο διαδίκτυο" πρόσθεσε.
"Ήταν δύο αναρτήσεις, μία την περασμένη Πέμπτη και μια άλλη την περασμένη Παρασκευή. Μία όσον αφορά τον τραυματισμό του κ. Παπαδήμου και μια άλλη την επόμενη μέρα, την Παρασκευή, σχετικά με τη συνάντηση Παπαδήμου-Στουρνάρα και η οποία βέβαια, η δεύτερη ανακοίνωση της Παρασκευής, κατέληγε στο κλασικό που προκάλεσε θύελλα αγανάκτησης σε κάποιους, ότι δεν θα με ενοχλούσε να δω να σκάει μια βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα. Αυτό, δεν σημαίνει ότι λέω σε κάποιον πήγαινε να τον σκοτώσεις" τόνισε ο Γιώργος Φιλιππάκης.
Ο κ. Φιλιππάκης συνέχισε λέγοντας: "Με αφορμή τα όσα έχει κάνει στην Ελλάδα μέχρι τώρα ο κ. Στουρνάρας είτε όταν ήταν υπουργός, είτε ο Παπαδήμος που ήταν πρωθυπουργός υπηρεσιακός κλπ, σας λέω το εξής, περισσότερες από 7 χιλιάδες αυτοκτονίες, με πρώτη αν θυμάμαι καλά, ενός συνταξιούχου φαρμακοποιού, ή τουλάχιστον αυτή εγώ θεωρώ πρώτη, στο Σύνταγμα που αυτοκτόνησε με το πιστόλι του. Δεκάδες άλλοι έχουν αυτοκτονήσει, που δεν μπορούν να ζήσουν, δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις κοινωνικές καθημερινές τους ανάγκες".
Σε ερώτηση εάν τους θεωρεί ηθικούς αυτουργούς ο κ. Φιλιππάκης απάντησε:
"Θεωρώ ότι συμμετείχαν στην εξαφάνιση, εξαθλίωση και τον εξανδραποδισμό του ελληνικού λαού και γενικά τη διάλυση της χώρας. Ο δημόσιος πλούτος είναι γεγονός ότι παραδίδεται αμαχητί στα χέρια των πολυεθνικών, το ξένο κεφάλαιο μπαίνει, είναι γνωστά αυτά τα πράγματα, ό,τι και να λέω εγώ τα έχουν πει άλλοι. Επιπλέον μην ξεχνάτε ότι τόσο ο κ. Στουρνάρας, όσο και ο κ. Παπαδήμος, είναι υπάλληλοι των ξένων μονοπωλίων. Ο κ. Παπαδήμος, αν δεν απατώμαι, πρέπει να έχει σχέση και με την Goldman Sachs, ήταν αντιπρόεδρος -αν θυμάμαι καλά- νομίζω στην ΕΚΤ, σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση