GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ομολογία Τσακαλώτου και η διάψευση Τσίπρα...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕUROGROUP ΚΑΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ -Η οριστική συμφωνία για το χρέος, θα γίνε...

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕUROGROUP ΚΑΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ

-Η οριστική συμφωνία για το χρέος, θα γίνει μετά το τέλος του τρίτου μνημονίου, δηλαδή, μετά το Καλοκαίρι του 2018.

-Η κυβέρνηση αποδέχθηκε πρωτογενή πλεονάσματα, 3.5% και για το 2022, παρ' ότι προχθές στην βουλη, ψήφισαν στο τριτο Μνημόνιο, μέχρι το 2021.

-Η αξιολόγηση δεν έκλεισε, αλλά είναι αισιόδοξος, ότι θα κλείσει, στο επόμενο Urogroup, στις 15/6 και νομίζω έχει δίκιο, απλώς δεν αποκάλυψε τις νέες δεσμεύσεις, που θα πάρει.

-Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο, με άλλες διαβεβαιώσεις, από τον Πρωθυπουργό, θα αντιδράσουν, ή θα αρκεστούν στην δήλωση του, ότι θα κάνει αντάρτικο, το 2019 και δεν θα εφαρμόσει τα νέα μέτρα;

-Τι νόημα έχει αυτή η δήλωση, όταν τα μέτρα έχουν ψηφιστεί στην βουλή και η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να τα εφαρμόσει, διαφορετικά η Ελλάδα, θα βρεθεί στην κατάσταση του Καλοκαιριού του 2015;

Οι εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν πριν το 2019, γιατί, μετά τις Γερμανικές εκλογές, τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, θα ξεκινήσει η συζήτηση για την ΕΕ των πολλών ταχυτήτων και η χώρα μας, θα βρεθεί μπροστά σε ένα νέο Ευρωπαϊκό Μνημόνιο.

-Ένα Μνημόνιο, για όλες τις χώρες της ΕΕ, με το οποιο θα αξιολογηθούν, αν μπορούν να παραμείνουν στην Ευρωζώνη και στο Σένγκεν.

1 σχόλιο

  1. Μα τι λέτε τώρα;;
    Η φώτο στο κείμενο σας εστί ο ... Δούριος Ιππος του Α.Α. (Αριστερού Αλέξη)!!!

    Και θα το δείτε όχι μόνο εσείς αλλά και οι τυφλοί και οι αόματοι!

    Θα δείτε ότι ο Σόι Μπλε θα έρθει από μόνος του στα 4 ή 5 και θα ζητήσει Μείωση Χρέους τουλάχιστον 74%!!!

    Το ΔΝΤ θα παραδεχθεί Οικτρά το μαθηματικοαριθμητικό (Νουμερικό) λάθος του και θα μας επιστρέψει κοντά στα 185 Δισεκατομμύρια $ Ντόλαρς με ισολογισμό/ισοτιμία Ευρώ την 20/2/2009 (άλλοι λένε για 176 με 181 Δισεκατομμύρια $ Ντόλαρς)!!!

    Μάλιστα μεγάλα παγκόσμια Funds & Banks δηλώνουν το λάθος στον υπολογισμό τους τουλάχιστον στα ομόλογα και Σπρένς και ακούγεται ότι θα επιστρέψουν με αναδρομή μαζί με επιτόκιο του 5% γύρω στα 145 Δισεκατομμύρια $ (άλλοι μιλούν για 148 Δισεκατομμύρια και επιτόκιο 5.25%!)!!

    Αυτός ο Δούρειος Ιππος του Εlex ανάγκασε να γονατήσουν στα 4 όλοι Τους!

    Από Δευτέρα στην Κουμουνδούρου η Λαοθάλασσα που θα σχηματιστεί για αιτήσεις μέλους στο Κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ θα φθάνει μέχρι τα Ταμπούρια!
    Ακούγεται ότι η ΑΝΕΛΕΗΤΗ μαζί με τον Χαμμένο θα προσχορήσουν στον ... Elex!!! Αναμένουν μάλιστα και τον Κυριακούλη!!!


    Υ.Γ. Παρακαλούμε το Λογιστήριο Αυτού του "Κράτους" να πιάσουν τα κουμπιουταράκια (όσοι έχουν) και τον Αβακα και να μεριμνήσουν το Νουμερικό! Ο Αριστερός Αλέξης μας θα μας φέρει ΠΊΣΩ (ΠΡΩΚΤΟ) από 324 Δισεκατομμύρια $ Ντόλαρς έως 330 Δισεκατομμύρια $ Ντόλαρς! Προσοχή χωρίς να υπολογίσουμε τους τόκους από 5% έως 5.25%!!!

    Αυτά σημαίνει ΑΛΕΞΗΣ κ. "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" κύριοι της ΔΕΞΙΑΣ!!!

    Σύνθημα: Αλέξη Προχωρά και ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΛΑ*!!!

    *μην μπερδευτείς! ΌΧΙ από τον Ελληνικό Λαό ΑΛΛΑ από τους ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΑΝ κ. ΤΣΕΠΩΣΑΝ κ. ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση