GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοπλος ταμπουρώθηκε στον ΟΚΑΝΑ και άνοιξε πυρ

Μια σοβαρή κατάσταση εξελίσσεται απο νωρίς το πρωί στα κτίρια του ΟΚΑΝΑ στην περιοχή του Παλιού Ψυχιατρείου στα Χανιά. Σύμφωνα με το ...


Μια σοβαρή κατάσταση εξελίσσεται απο νωρίς το πρωί στα κτίρια του ΟΚΑΝΑ στην περιοχή του Παλιού Ψυχιατρείου στα Χανιά.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, Άντρας περίπου 45 ετών ενταγμένος στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, μπήκε στο κτίριο με φωνές, απειλές και κρατώντας ένα πιστόλι.

Ο άντρας βρίσκεται σε απόγνωση, αφού το μοναδικό του εισόδημα για να ζήσει την σύζυγο και τα 5 παιδιά του προέρχονται από ένα περίπτερο στον Ενετικό Λιμάνι Χανιών, το οποίο θα το γκρεμίσει ο Δήμος Χανίων.   

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίοι όταν πλησίασαν το κτίριο ο δράστης πυροβόλησε με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν στα πυρά.

Μέσα στο κτίριο αλλά σε διαφορετικό χώρο  βρίσκονται τρεις εργαζόμενοι, ενώ έξω σε αυτό και σε αρκετή απόσταση αφού η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, βρέθηκαν και άλλοι εργαζόμενοι καθώς και συμμετέχοντες στα προγράμματα του ΟΚΑΝΑ.

Εκεί μετέβη και ο πατέρας του προκειμένου να τον πείσει να παραδοθεί.

Επίσης ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας μετέβη στο σημείο προκειμένου να διαβεβαιώσει τον άντρα πως δεν θα εφαρμοστεί - τουλάχιστον για το καλοκαίρι - η απόφαση κατεδάφισης του περιπτέρου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση