GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Γιατί έκοψα το μόριό μου"

Τον Απρίλιο του 2014, ο ράπερ Andre Johnson, γνωστός και ως Christ Bearer, ξάφνιασε τους πάντες όταν προχώρησε σε μια αδιανόητη κίνηση...


Τον Απρίλιο του 2014, ο ράπερ Andre Johnson, γνωστός και ως Christ Bearer, ξάφνιασε τους πάντες όταν προχώρησε σε μια αδιανόητη κίνηση: έκοψε κομμάτι του μόριού του πριν πηδήξει στο κενό από το δεύτερο όροφο ξενοδοχείου μετά από ένα ξέφρενο πάρτι.
Οι φίλοι του σε κατάσταση υστερίας κάλεσαν ασθενοφόρο... Τρία χρόνια μετά, ο μουσικός από το Λος Άντζελες και μέλος του γνωστού συγκροτήματος Wu Tang Clan, είναι καλά στην υγεία του και εξηγεί στο BBC τι στο καλό συνέβη εκείνη την ημέρα και οδηγήθηκε σε αυτή την παρανοϊκή πράξη. «Απλά σηκώθηκα και έτρεξα στην κουζίνα. Άρπαξα ένα μαχαίρι και μπαμ, κατέβασα το παντελόνι και το εσώρουχο και...», λέει και μιμείται την κίνηση που έκανε τότε να κόψει το μόριό του. «Τόσο γρήγορα έγινε». Μετά την επείγουσα μεταφορά του στα επείγοντα, οι γιατροί προσπάθησαν να επανασυγκολλήσουν το κομμένο πέος όπως αυτό δεν ήταν εφικτό.
«Χαίρομαι που οι γιατροί δεν κατάφεραν να το επανασυγκολλήσουν γιατί δεν το αξίζεις», είχε πει με μπόλικη δόση κακίας ο ραδιοφωνικός παραγωγός Charlemagne, από τον μουσικό σταθμό Power 105.1 της Νέας Υόρκης, για τον «ανόητο της ημέρας» - ένας τίτλος του σταθμού που δίνεται σε όσους κάνουν πράγματα απίστευτης βλακείας.
Ο ράπερ εξηγεί στην κάμερα του BBC, ότι αν και οι γιατροί δε μπόρεσαν να αποκαταστήσουν τη ζημιά, αυτό δε σημαίνει ότι το μόριό του δε λειτουργεί κανονικά, δηλαδή η σεξουαλική του ζωή δε διαταράχθηκε.
Μετά τη νοσηλεία του, ο Johnson διαγνώσθηκε με κατάθλιψη και απευθύνθηκε σε ψυχίατρο. «Δεν είχα καταλάβει ότι είχα κατάθλιψη», σημειώνει και τονίζει ότι τέτοιες συμπεριφορές από νεαρά άτομα, κυρίως αφροαμερικανούς, πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη. «Εξαιτίας της μάτσο αισθητικής, κανείς δε προσέχει ότι περνάς από κατάθλιψη. Στη γειτονιά μου, δε λες σε κάποιον ότι είσαι χάλια και καταθλιπτικός. Όταν έχουμε ψυχολογικά θέματα, στρεφόμαστε στις ουσίες- ξέρεις 'κάπνισε αυτό', 'πιες κάτι'...», εξηγεί και παρατηρεί ότι η χρήση ουσιών από τους φίλους του καλύπτουν σαφώς προβλήματα ψυχικής υγείας.
Ο ίδιος παραδέχεται ότι τα ναρκωτικά προκάλεσαν σημαντικά προβλήματα στη ζωή του- Όταν εκείνος και ο φίλος του Meko, υπέγραψαν με τη δισκογραφική των Wu Tang το 2004, ήταν για εκείνον η καλύτερη αλλά και χειρότερη περίοδος της ζωής του. «Κάπνιζες λίγο χόρτο, έπαιρνες λίγο PCP, έπινες αλκοόλ... Αρχίζεις και παίρνεις εκατοντάδες δολάρια και πίνεις, καπνίζεις περισσότερο... χάνεις τον έλεγχο». Η κατάσταση εκτροχιάστηκε όταν η μητέρα του αρρώστησε σοβαρά και τελικά έφυγε από τη ζωή της. Έχασε κάθε ενδιαφέρον για τη μουσική και εστίασε αποκλειστικά στα ναρκωτικά: «ήμουν χαμένος, με είχε πάρει από κάτω...», θα πει. Ακόμα και τότε όμως, δεν παραδεχόταν στον εαυτό του ότι πάσχει από κατάθλιψη: «Ήμουν του στιλ 'Εγώ, κατάθλιψη; Ποτέ! Γιατί ποτέ δεν έκλαψα όταν πέθανε η μητέρα μου...».
Θέλησε να καλύψει το κενό, με ένα παιδί οπότε παντρεύτηκε την τότε κοπέλα του με την οποία απέκτησαν ένα κοριτσάκι. Αυτό όμως, δε φρέναρε την επιθυμία του για τις ουσίες. Η συνεχής χρήση ναρκωτικών διέλυσε την οικογένειά του, η γυναίκα του ζήτησε διαζύγιο και κατέθεσε εναντίον του ασφαλιστικά μέτρα. Γνώρισε τον έρωτα ξανά, και έγινε πατέρας για δεύτερη φορά...αλλά πάντα τα ναρκωτικά ήταν στο προσκήνιο και η μητέρα της δεύτερης κόρης του προσέφευγε και εκείνη στη δικαιοσύνη.
Τη βραδιά που έκοψε το πέος του, ο Johnson βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ. «Με έτρωγαν τα θέματά μου με τις γυναίκες. Έλεγα στον εαυτό μου ότι θα φτιάξω το πρόβλημα που μου προκαλούσε τόση μιζέρια. Τότε παρανόησα και είπα ' το πέος μου βρίσκεται εκτός ελέγχου, πρέπει να κάνω αγγειεκτομή...». Ο Johnson ζει σήμερα στο Λας Βέγκας με τη δεύτερη γυναίκα του, Amatullah και την κόρη τους. Το ζευγάρι συμφιλιώθηκε και βγήκε αλώβητο από αυτή την περιπέτεια. Όπως λέει ο μουσικός, πάσχει από «ελαφρά κατάθλιψη», αλλά το ότι έχει στο πλευρό τη σύζυγο και την κόρη του τον βοηθούν να σταθεί στα πόδια του.







Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση