GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για ουζάκι και θαλασσινά στην πιο φημισμένη ψαροταβέρνα του Ναυπλίου

Η φήμη του ουζερί- ψαροταβέρνα Ο Ρούλης έχει διαδοθεί στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας από το 1981, όταν πρωτολειτούργησε στο Άργος...



Η φήμη του ουζερί- ψαροταβέρνα Ο Ρούλης έχει διαδοθεί στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας από το 1981, όταν πρωτολειτούργησε στο Άργος. Μια δεκαετία αργότερα, ωστόσο, μεταφέρθηκε στη σημερινή του τοποθεσία στην παραλιακή Ναυπλίου- Νέας Κίου για να καθιερωθεί σε αγαπημένη επιλογή τόσο των ντόπιων όσο και των επισκεπτών της περιοχής για φρέσκο ψάρι και θαλασσινούς μεζέδες.


Ο χώρος λιτός και απέριττος, καθώς η έμφαση δίνεται στην ουσία των γεύσεων, χαίρει άπλετης θέας τόσο στη θάλασσα, όσο και στην πόλη του Ναυπλίου. Έχοντας φιλοξενήσει στα τραπέζια του, λοιπόν, αρκετούς εκπροσώπους της ελληνικής, και όχι μόνο, showbiz διακρίνεται στις επιλογές των θαμώνων του για την ιδιαίτερη έμφαση που δίνει στην εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί στα πιάτα του.

Πρωταγωνιστής του καταλόγου του δεν είναι άλλος από δημιουργίες με βάση τους τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά, που βάζουν σε πειρασμό τους λάτρεις του είδους κάνοντας την επιλογή τους μια υπόθεση... δύσκολη.

Μεγάλη γκάμα σε ορεκτικά –γαρίδες με σάλτσα μουστάρδας ή σαγανάκι, χταπόδι, μπακαλιαροκροκέτες, πέστροφα καπνιστή, μελιτζανοκεφτέδες κ.α.– αλλά και πληθώρα σε μικρά ψαράκια στο τηγάνι –μαριδάκι, αθερίνα, γαύρος κ.α.– συνοδεύουν το ουζάκι ή το τσίπουρο με τους φίλους για εσάς που δηλώνετε και είστε μερακλήδες.

Φυσικά, σημείο αναφοράς του Ρούλη δεν είναι άλλο από τα ολόφρεσκα και σωστά ψημένα ψάρια που καταφτάνουν σε καθημερινή βάση και μυούν τους επισκέπτες τους σε μια αυθεντική ψαροφαγία. Πιάτα συνώνυμα της ψαροταβέρνας η ψαρόσουπα, η γαριδομακαρονάδα και η αστακομακαρονάδα, το γιουβέτσι φαγκρί καθώς και τα μύδια σε διάφορες παραλαλγές.

Tip: Στο τέλος του γεύματος προσφέρεται κέρασμα σπιτικό γλυκό κουταλιού.
Πληροφορίες
Παραλιακή Οδός Ναυπλίου-Νέας Κίου 253, Ναύπλιο
Τηλ. 27510 52006, 6947 707042
Fb page: Ρούλης Ψαροταβέρνα – Ουζερί


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση