GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζιχαντιστές για το Μάντσεστερ: «Αυτή είναι μόνο η αρχή»

Βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένας άντρας που έχει καλυμμένο το πρόσωπό του, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, μετά κα...


Βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένας άντρας που έχει καλυμμένο το πρόσωπό του, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, μετά και το μακελειό στο Μάντσεστερ με 22 επιβεβαιωμένα θύματα. «Αυτή είναι μόνο η αρχή. Τα λιοντάρια στη σημαία του Ισλαμικού Κράτους θα επιτεθούν σε όλους τους άπιστους και τους προδότες», εμφανίζεται να λέει μεταξύ άλλων ο άνδρας ο οποίος κρατά και ένα χαρτί με τη χθεσινή ημερομηνία (22/5) και τη λέξη Μάντσεστερ. 

Οι υποστηρικτές του ISIS γιορτάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την τρομοκρατική επίθεση, παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει επίσημη ανάληψη ευθύνης από τους τζιχαντιστές.

Λογαριασμοί στο Twitter, που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος ανάρτησαν μηνύματα νίκης σε σχέση με την έκρηξη, ενώ μερικοί από τους χρήστες παρότρυναν για παρόμοιες αιματηρές ενέργειες και σε άλλες περιοχές.

Μερικά μηνύματα περιέγραφαν την έκρηξη στο Μάντσεστερ, ως εκδίκηση κατά των αεροπορικών επιδρομών στο Ιράκ και τη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση