GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυθικό ρεκόρ για τον Λεμπρόν - Ξεπέρασε τον Τζόρνταν

Θα είναι σίγουρα από τις βραδιές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη του. Ο λόγος για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος όχι μόνο οδ...


Θα είναι σίγουρα από τις βραδιές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη του. Ο λόγος για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος όχι μόνο οδήγησε τους Καβαλίερς σε έναν ακόμη τελικό με τους Γουόριορς με το 135-102 επί των Σέλτικς, αλλά πέτυχε ακόμη μια προσωπική επίδοση.

Με τους 35 πόντους που σημείωσε κόντρα στην ομάδα της Βοστώνης έφθασε τους 5.995 στα play offs του NBA και έριξε από την πρώτη θέση της σχετικής λίστας τον Μάικλ Τζόρνταν που σταμάτησε την καριέρα του έχοντας 5.987.

Έτσι, είναι πλέον σίγουρο ότι θα αφήσει πολύ πίσω τον «Air», καθώς έχει μπροστά του και τους τελικούς με τους «πολεμιστές». Παράλληλα, έγινε ο πρώτος παίκτης που θα συμμετάσχει σε 7 σερί τελικούς, μετά τον Μπιλ Ράσελ που είχε πετύχει κάτι ανάλογο με τους Σέλτικς από 1959 μέχρι το 1966.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση