GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει γνωστή τραγουδίστρια για τη νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική

Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν το 2009 χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, αναφέρθηκ...


Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν το 2009 χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η γνωστή τραγουδίστρια Έφη Θώδη.

Συγκεκριμένα η Έφη Θώδη μιλώντας στην Espresso σημείωσε: "Το Σισμανόγλειο είναι νοσοκομείο. Δεν μ’ ενδιαφέρει τίποτα απ’ όσα λέγανε ή λένε ακόμη. Είμαι γερή και είμαι εδώ. Δεν μου αρέσει να ταξιδεύω σε εποχές που με πίκραναν και με ταλαιπώρησαν. Η Έφη είναι γερή και δυνατή στα δύσκολα και στα εύκολα της ζωής"

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με όσα γράφτηκαν εκείνη την περίοδο για τα οράματα που έβλεπε με την Παναγία, η τραγουδίστρια απάντησε: "Αυτά τα κρατάω για μένα..."

"Πιστεύω στον Θεό και η ψυχή μου είναι αφιερωμένη σ’ Αυτόν. Αγαπάω τους ανθρώπους, θέλω να προσφέρω στους ανθρώπους, αλλά ανήκω στον Θεό" τόνισε μεταξύ άλλων η Έφη Θώδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση