GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΡΡΗΞΗ δίπλα στη ΓΑΔΑ! Μεγάλη κλοπή ιατρικών εξαρτημάτων στον "Άγιο Σάββα"...

Διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Αγιος Σάββας. Στις 8 το πρωί οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου διαπίστωσαν ίχνη διάρρηξης στ...

Διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Αγιος Σάββας. Στις 8 το πρωί οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου διαπίστωσαν ίχνη διάρρηξης στον πρώτο όροφο του κεντρικού κτιρίου όπου βρίσκεται το γαστρεντερολογικό.
Άγνωστοι είχαν εισβάλλει στην γαστρεντερολογική και την πνευμονολογική κλινική.
Οι δύο κλινικές βρίσκονται στον πρώτο όροφο του κεντρικού κτηρίου του νοσοκομείου που βρίσκεται δίπλα στο κτήριο της ΓΑΔΑ επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ οι διαρρήκτες αφαίρεσαν εξαρτήματα για κολονοσκοπήσεις-γαστροσκοπήσεις αλλά και βρογχοσκόπια.
«Δεν ήταν τυχαία αυτή η κλοπή. Όποιοι την έκαναν γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα» δήλωσε ο διευθυντής της γαστρεντερολογικής κλινικής Δημήτρης Ξυνόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση η αξία των οργάνων που αφαιρέθηκαν ανέρχεται σε 400.000 ευρώ.
Όπως εξήγησε πρόκειται για όργανα που προέρχονταν από δωρεές και από εφοπλιστές.
Παράλληλα διευκρίνισε ότι ορισμένα από τα όργανα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον ελλαδικό χώρο γιατί φέρουν κωδικό που μπορεί να ανιχνευθεί.
«Πρωτόγνωρο, τι να πω. Υπάρχουν κάμερες και security στο νοσοκομείο» πρόσθεσε ο κ. Ξυνόπουλος.
Όπως είπε «την ώρα που έγινε κλοπή υπήρχε βλάβη στο υπόγειο σε κάποιο αγωγό και όλοι είχαν ρίξει εκεί την προσοχή τους».
«Δουλειά ετών που μάζευα ένα-ένα τα εργαλεία χάθηκε σε μια ώρα και δεν ξέρω αν υπάρχει το κουράγιο να κάνουμε ξανά το ίδιο» κατέληξε απογοητευμένος ο διευθυντής της γαστρεντερολογικής κλινικής του Άγιου Σάββα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση