GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φοιτήτρια έκοψε με μαχαίρι το πέος του άνδρα που τη βίαζε για χρόνια

Μια Ινδή έκοψε το πέος ενός άνδρα, ο οποίος επιχείρησε να την βιάσει μέσα στο σπίτι της στο κρατίδιο της νότιας Ινδίας Κεράλα, ανακοίν...


Μια Ινδή έκοψε το πέος ενός άνδρα, ο οποίος επιχείρησε να την βιάσει μέσα στο σπίτι της στο κρατίδιο της νότιας Ινδίας Κεράλα, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Η 23χρονη φοιτήτρια Νομικής βρισκόταν αργά χθες το βράδυ στο σπίτι της στην πρωτεύουσα της Κεράλα, την Θιρουβανανταπουράμ, όταν, όπως κατήγγειλε, δέχτηκε επίθεση από τον 54χρονο, ο οποίος είχε πει στην οικογένειά της ότι είναι θρησκευτικός γκουρού.

"Χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι αμυνόμενη και του έκοψε το πέος", δήλωσε τηλεφωνικώς στο Γαλλικό Πρακτορείο ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Σπαρτζάν Κουμάρ, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

"Ο άνδρας Χαρί Σουάμι μεταφέρθηκε στο γειτονικό κρατικό νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση", πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Σουάμι νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση έπειτα από επείγουσες επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας την κακοποιούσε σεξουαλικά επί σειρά ετών, σύμφωνα με τον Κουμάρ, ο οποίος πρόσθεσε ότι η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες εις βάρος του για σεξουαλικά αδικήματα εις βάρος ανηλίκου και για βιασμό.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι γονείς του κοριτσιού, που μένουν στο ίδιο σπίτι, δεν γνώριζαν για τις επιθέσεις του Σουάμι. "Η γυναίκα μας είπε ότι οι γονείς της εμπιστεύονταν τυφλά τον Σουάμι και ότι συνήθιζαν να τον προσκαλούν για να πραγματοποιεί ειδικές τελετές και να μένει στο σπίτι τους, όπου την κακοποιούσε", είπε ο Κουμάρ στο AFP.

Η νεαρή βρίσκεται τώρα υπό αστυνομική προστασία και της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Έχουν υπάρξει και άλλα περιστατικά πρόσφατα με σεξουαλικές επιθέσεις στις οποίες εμπλέκονται θρησκευτικοί γκουρού στο ίδιο κρατίδιο.

Δύο καλόγριες και ένας ιερέας, που κατηγορούνται ότι συγκάλυψαν την γέννηση ενός βρέφους από μια έφηβη η οποία φέρεται να βιάστηκε από άλλον ιερέα, συνελήφθησαν τον περασμένο μήνα στην Κεράλα.

Πέρυσι, ένας ιερέας καταδικάστηκε σε 40 χρόνια ποινή κάθειρξης από δικαστήριο της Κεράλα για τον βιασμό μιας 12χρονης το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση