GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκτακτη προσγείωση Απάτσι στο Στεφανοβίκειο

Αναγκαστική προσγείωση Απάτσι στο Στεφανοβίκειο πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ. Οι χειριστές είναι καλά στην υγεία τους.  Σύμφωνα με ...


Αναγκαστική προσγείωση Απάτσι στο Στεφανοβίκειο πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ. Οι χειριστές είναι καλά στην υγεία τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του onalert.gr, το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από το Στεφανοβίκειο, συγκεκριμένα από την βάση της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού και θα εκτελούσε προγραμματισμένη νυχτερινή εκπαιδευτική πτήση. 

Λίγο μετά την απογείωση υπήρξε ένδειξη βλάβης και ο χειριστής του ελικοπτέρου αποφάσισε να μην γυρίσει πίσω αλλά να προσγειώσει το ελικόπτερο λίγα λεπτά έξω απο το Στεφανοβίκειο. Πληροφορίες αναφέρουν οτι η προσγείωση δεν ήταν βαριά καθώς έγινε για προληπτικούς λόγους. Εκεί έγιναν όλες οι κατάλληλες διαδικασίες και το ελικόπτερο εχει επιστρέψει στην βάση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση