GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιζήτητες: Οι καλύτερες νταντάδες εκπαιδεύονται από μυστικούς πράκτορες!

Το υψηλού κύρους Κολέγιο Νόρλαντ, όπου σπουδάζει η ελίτ των νταντάδων στη Βρετανία, απευθύνει κάλεσμα σε ειδικούς των υπηρεσιών πληρο...


Το υψηλού κύρους Κολέγιο Νόρλαντ, όπου σπουδάζει η ελίτ των νταντάδων στη Βρετανία, απευθύνει κάλεσμα σε ειδικούς των υπηρεσιών πληροφοριών του στρατού προκειμένου να προετοιμάσουν τις σούπερ γκουβερνάντες ώστε να αντιμετωπίζουν κάθε πιθανή απειλή, όπως τον κίνδυνο μιας απαγωγής.

Εδώ και 125 χρόνια, η σχολή, που βρίσκεται στο Μπαθ στην ανατολική Αγγλία, παρέχει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στον τομέα της φροντίδας και ανατροφής των παιδιών.

Οι επαγγελματίες μπέιμπι σίτερ, που αποφοιτούν από το κολέγιο Νόρλαντ, είναι περιζήτητες σε ολόκληρο τον κόσμο. Μία εξ αυτών προσελήφθη από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον για να ασχοληθεί, σε μια θέση πλήρους απασχόλησης, με την ανατροφή του μικρού Τζορτζ.

Επιπλέον μαθημάτων όπως η ψυχολογία, η διατροφή ή οι πρώτες βοήθειες, στο διάρκειας τριών ετών εκπαιδευτικό πρόγραμμα του κολεγίου περιλαμβάνεται επίσης η εκπαίδευση στον τομέα της ασφάλειας, την οποία αναλαμβάνουν πρώην στελέχη των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας.

Η ιδέα, εξηγεί η σχολή σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, είναι οι μπέιμπι σίτερ να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν για καταστάσεις ενδεχομένως επικίνδυνες που πιθανόν να αντιμετωπίσουν, ιδίως στους κύκλους των πιο εύπορων πελατών τους, όπου ο κίνδυνος της απαγωγής είναι μεγαλύτερος.

«Η εκπαίδευσή μας στοχεύει να παράσχει στους σπουδαστές μας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ασχοληθούν με παιδιά στο σύγχρονο κόσμο» υπογραμμίζει η Τζάνετ Ρόουζ, η διευθύντρια της σχολής.

Κατά συνέπεια στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, μαθήματα οδήγησης για να αποφεύγει κανείς μια επικίνδυνη κατάσταση, όμως επίσης μαθήματα για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για την αποφυγή της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που θα μπορούσε να προδώσει συμπεριφορές της καθημερινότητας, ένας κίνδυνος για τον οποίο προειδοποιούν όλοι οι ειδικοί σε θέματα ασφαλείας.

Αυτή η εκπαίδευση στοχεύει να δώσουμε στις γκουβερνάντες «μια βάση για να προβλέπουν και να προετοιμάζονται για τις ενδεχομένως απειλητικές αλλαγές στο περιβάλλον τους» εξηγεί ο Πολ Γκίμπσον, πρώην επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Βρετανίας.

Τα τελευταία χρόνια, το Κολέγιο Νόρλαντ παρέχει ήδη μαθήματα αυτοάμυνας στις σπουδάστριες και τους σπουδαστές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση