GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντίστροφη μέτρηση για τον Γιάννη Αλαφούζο

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της παρουσίας του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει. Ο ισχυρός άνδρ...


Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της παρουσίας του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον σύλλογο και γενικότερα από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ύστερα από τα τελευταία γεγονότα και είναι σε αναζήτηση διάδοχης κατάστασης, όπως αναφέρει ο Τάσος Νικολογιάννης στην «Πράσινη».

Άλλωστε, όπως είχατε ενημερωθεί την Πέμπτη από τον ΣΠΟΡ FM 94.6, δεν πρόκειται να φύγει από τον Παναθηναϊκό αν δεν εξασφαλίσει την επόμενη ημέρα. Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι απογοητευμένος εδώ και καιρό από την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟΚ για τα play offs, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. «Δεν αντέχω άλλο, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω στο ποδόσφαιρο», ανέφερε σε συνεργάτες του στις πρώτες κουβέντες που είχε μαζί τους μετά την αναμέτρηση και είναι πολύ δυσαρεστημένος, βλέποντας ότι δεν γίνεται να καθαρίσει το δημοφιλές άθλημα.

Από την Δευτέρα που θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς αυτά τα 24ωρα είναι δύσκολα λόγω της απώλειας του πατέρα του, Αριστείδη, θα ασχοληθεί πιο έντονα με το θέμα της διάδοχης λύσης. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της «Πράσινης», ο Γιάννης Αλαφούζος είναι σε αναζήτηση επενδυτή εδώ και τρεις μήνες και φαίνεται ότι πλέον αποτελεί προτεραιότητα γι’ αυτόν το να βρει έναν άνθρωπο για να του παραχωρήσει τις μετοχές του. Δεν βρέθηκε κάποιος όλον αυτόν τον καιρό, παρότι δεν αξιώνει κάποιο αντίτιμο ο χρηματοδότης του Παναθηναϊκού και είναι διατεθειμένος να βοηθήσει οικονομικά τον πρώτο χρόνο τον νέο ιδιοκτήτη του συλλόγου για να τον διευκολύνει με τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» έχει στο μυαλό του και το εξωτερικό και ρίχνει έντονες ματιές και προς τα εκεί, επειδή δεν έχει δείξει ζεστός και κάποιος επιχειρηματίας από την Ελλάδα. Ένα σοβαρό ερώτημα, που βασανίζει τους φίλους του Παναθηναϊκού, είναι το τι θα γίνει αν δεν βρεθεί επενδυτής. Η απάντηση είναι ότι δεν πρόκειται να αφήσει τον σύλλογο να κινδυνεύσει με υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική και μέχρι να βρεθεί ο επόμενος ιδιοκτήτης θα καλύπτει ο Γιάννης Αλαφούζος τις υποχρεώσεις που θα «τρέχουν».

Το έκτακτο ΔΣ αναβλήθηκε την Πέμπτη λόγω του πένθους στην οικογένεια Αλαφούζου (έγινε το μεσημέρι η κηδεία του Αριστείδη Αλαφούζου), αλλά πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις ανάμεσα σε στελέχη της ΠΑΕ ώστε να χαραχθεί ο δρόμος στον οποίο θα πορευτεί ο σύλλογος σε διάφορα θέματα.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση