GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο: Λιοντάρι άρπαξε τον εκπαιδευτή του από το λαιμό

Ένα τρομακτικό βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει τη στιγμή που ένα λιοντάρι σε τσίρκο στην περιοχή Doullens ...


Ένα τρομακτικό βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει τη στιγμή που ένα λιοντάρι σε τσίρκο στην περιοχή Doullens της βόρειας Γαλλίας αρπάζει τον εκπαιδευτή του από τον λαιμό, την ώρα της επίδειξης.
Στο βίντεο, φαίνεται το μεγάλο αιλουροειδές να επιτίθεται στον άνδρα και το κοινό να ουρλιάζει και να τρέχει να απομακρύνει τα παιδιά από το σοκαριστικό θέαμα.
Στη συνέχεια η σκηνή γεμίζει καπνό, προφανώς σε μια προσπάθεια να αποσπάσουν οι υπεύθυνοι την προσοχή του λιονταριού. Την ώρα εκείνη ο εκπαιδευτής είχε την ευκαιρία να σηκωθεί από το δάπεδο, όπου τον είχε καθηλωμένο ο «βασιλιάς των ζώων», και να απομακρυνθεί σε ασφαλές σημείο.
Γαλλικά μέσα ανέφεραν πως ο 30χρονος, που εργάζεται εδώ και χρόνια με λιοντάρια, τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση