GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιους "καρφώνει" από την ομάδα της η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου για "μαγείρεμα" στις ψηφοφορίες - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στο "Survivor Πανόραμα" ήταν σήμερα η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, η οποία αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Survivo...


Καλεσμένη στο "Survivor Πανόραμα" ήταν σήμερα η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, η οποία αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Survivor.
Η πρώην παίκτρια των "Μαχητών", μεταξύ άλλων αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι υπήρχαν παίκτες που «μαγείρευαν» τις ψηφοφορίες.
Συγκεκριμένα ανέφερε: "Θεωρώ ότι πολλή συζήτηση για τις ψήφους και τις ψηφοφορίες έπεφτε μεταξύ του Πάνου, του Τσανγκ και του Κωνσταντίνου. Μπορεί να κανόνιζαν τις ψηφοφορίες. Μιλούσαν για κλίκες. Αρκετή μαγειρική είχε ρίξει ο Πάνος και αυτό μπορεί να ήταν και στρατηγική για να πάει πιο πέρα στο παιχνίδι. Ακόμα και με τον τραυματισμό του να πάει όσο πιο μακριά γίνεται".
Κλείνοντας πρόσθεσε ότι κλίκες υπήρχαν και στις δύο ομάδες.
"Εγώ είχα καταλάβει ότι είχαν αφήσει στο περιθώριο την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Γιάννη Σπαλιάρα", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση