GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός στα γραφεία στοιχημάτων της Βρετανίας για τον Τραμπ - Τι "βλέπουν" για τη θητεία του

Τα γραφεία στοιχημάτων στη Βρετανία δείχνουν να πιστεύουν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι τώρα πλέον περισσότερο πιθανό να α...


Τα γραφεία στοιχημάτων στη Βρετανία δείχνουν να πιστεύουν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι τώρα πλέον περισσότερο πιθανό να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο πριν από τη λήξη της θητείας του σε σύγκριση με το σενάριο να την ολοκληρώσει κανονικά, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις που έχουν προκαλέσει σεισμό στην Ουάσιγκτον.

Το γραφείο Betfair έκανε γνωστό ότι παίχτες στοιχημάτισαν ποσό άνω των 5.000 λιρών (6.470 δολάρια) υπέρ της πρόωρης αποχώρησης του Τραμπ ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ζήτησε από τον πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ να τερματίσει την έρευνα που η ομοσπονδιακή αστυνομία διεξάγει με επίκεντρο τις διασυνδέσεις του πρώην συμβούλου εθνικής ασφαλείας Μάικλ Φλιν με τη Ρωσία.

Η ανησυχία που προκλήθηκε λόγω της πιθανότητας να υπάρξει καθυστέρηση, λόγω των εξελίξεων, στην εφαρμογή των οικονομικών μεταρρυθμίσεων του προέδρου των ΗΠΑ και ο ίδιος ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους να αντιμετωπίσει την απειλή της πρότασης μομφής είχαν ως αποτέλεσμα να καταγράψει σημαντική πτώση το δολάριο.

Στην αγορά στοιχημάτων της Βρετανίας, οι πιθανότητες που δίνονται στο σενάριο ο Τραμπ να μην καταφέρει να ολοκληρώσει την τετραετή θητεία του μειώθηκαν στο 5/6 στο Betfair, που σημαίνει ότι έχει πιθανότητες 55% να αποχωρήσει πρόωρα από τον Λευκό Οίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση