GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο Β. Μαρινάκης πήρε τον ΔΟΛ...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προσφέροντας περίπου 23 εκατ. ευρώ, πλειοδότησε κατά τον πλειστηριασμό για τον ΔΟΛ. Συνολικά κατατέθηκαν, τέσσερ...


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προσφέροντας περίπου 23 εκατ. ευρώ, πλειοδότησε κατά τον πλειστηριασμό για τον ΔΟΛ.
Συνολικά κατατέθηκαν, τέσσερις προσφορές για τα ΜΜΕ του ΔΟΛ και 3 για τα ακίνητα. Για τα περιουσιακά στοιχεία και τις συμμετοχές στα ΜΜΕ, προσφορές κατέθεσαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ιβάν Σαββίδης (Dimera), μια κυπριακή εταιρεία και μια ομάδα εργαζομένων:

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης 22,892 εκατ. ευρώ.
Η κυπριακών συμφερόντων Vegata Holdings 21 εκατ. ευρώ.
Η Dimera του Ιβαν Σαββίδη 11,926 εκατ. ευρώ.
Η αγγλική εταιρεία New Mile 100.000 ευρώ ενώ συμβολικά στον διαγωνισμό έλαβε μέρος ο εκπρόσωπος της ΕΤΕΡ κος Καρανίτσας με το ποσό των τριών ευρώ. Οσον αφορά τις προσφορές για τα ακίνητα πλειοδότησε η Alpha Αστικά Ακίνητα με προσφορά 3,780 εκατ. ευρώ.

Ο πλειοδότης θα πάρει στην κατοχή του τα παρακάτω:
* To 22,11% των μετοχών του Mega
* Τις εφημερίδες «Βήμα» και «Τα Νέα».
* Τις ιστοσελίδες in.gr, vima.gr, και tanea.gr
* Τον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM
* To 50% των μετοχών της εκτυπωτικής «Ιρις»
* Το 41,22% των μετοχών του πρακτορείου διανομής «Αργος».

1 σχόλιο

  1. Έτσι πολεμάει ο Τσίπρας την διαπλοκή.

    Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέταιρος της συζύγου της κ. ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ είναι ο νέος ιδιοκτήτης του ΔΟΛ.

    Στον Βαγγέλη Μαρινάκη περνάει ο ΔΟΛ καθώς κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά στο πλαίσιο του σχετικού πλειοδοτικού διαγωνισμού.

    Στις 12:00 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η πλειοδοτική διαδικασία και άνοιξαν οι φάκελοι των προσφορών των διεκδικητών, παρουσία συμβολαιογράφων και της εταιρείας Grant Thornton η οποία έχει οριστεί ως ειδική εκκαθαρίστρια, σε συνεργασία με τη δικηγορική εταιρεία [Ανδρέας Αγγελίδης].

    Η πλειοδοτική διαδικασία είχε δύο σκέλη: μία για το τμήμα των τίτλων και των συμμετοχών και μία για το πακέτο των ακινήτων. Οι τέσσερις εταιρείες που κατέθεσαν προσφορές για το πρώτο κομμάτι, ήταν ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης με προσφορά η οποία ανήλθε στα 22.892.600 ευρώ.

    Η DIMERA, συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, με προσφορά στα 11.926.000 ευρώ.

    Η κυπριακών συμφερόντων εταιρεία VEGATA με προσφορά στα 21. εκατ. ευρώ και μία αγγλική εταιρεία η οποία κατέθεσε προσφορά ύψους των 100.000 ευρώ.

    Στο πακέτο των ακινήτων την υψηλότερη προσφορά κατέθεσε η ALPHA Αστικά Ακίνητα, με ποσό που ανήλθε στα 3.780.000 ευρώ.

    Η εταιρεία «Σαντορίνη» κατέθεσε προσφορά η οποία ανήλθε στα 3.001.123 ευρώ και η εταιρεία [New Mile Ακίνητα] με προσφορά στα 100.000 ευρώ.

    tvxs.gr


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση