GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς να απελευθερωθείτε από τα δεσμά αν σας έχουν απαγάγει

Είναι ένας κοινός εφιάλτης, που μπορεί να συμβεί στον οιοσδήποτε: Να πέσετε-πέσουμε θύματα απαγωγής! Ο Tim Macwelch είναι ένας άνθρωπος...


Είναι ένας κοινός εφιάλτης, που μπορεί να συμβεί στον οιοσδήποτε: Να πέσετε-πέσουμε θύματα απαγωγής! Ο Tim Macwelch είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη μιας και είναι ειδικός της επιβίωσης, άρα ένας ικανός Μαγκάιβερ, που γνωρίζει χρήσιμα tips που ενδεχομένως να κρατήσουν το θύμα ζωντανό κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας ομηρίας.
Σε συνεργασία με το Business Insider, ο Macwelch εξηγεί στο παρακάτω βίντεο τι μπορεί να κάνει κανείς - πολλοί σχολιάζουν ότι αυτά ίσως είναι λίγο extreme-αν βρεθείτε αβοήθητοι σε μια κατάσταση απαγωγής. Δείτε πώς θα απελευθερώσετε τα χέρια σας, αν είναι δεμένα με μονωτική ταινία ή με πλαστικά δεσμά.
«Το μόνο που χρειάζεστε είναι χρόνος και την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε τις τεχνικές που θα σας δείξω», λέει στο βίντεο πριν προχωρήσει στην επίδειξη.
Τι κάνουμε όταν τα δεσμά είναι πλαστικές χειροπέδες: Προσπαθήστε να βγάλετε τα κορδόνια σας, περάστε τα μέσα από τις χειροπέδες, δέστε τα μαζί και προσαρμόστε τα πάνω σε μια επιφάνεια και με την τριβή θα επιτύχετε την απελευθέρωσή σας.
Τι κάνουμε αν τα δεσμά είναι μια μονωτική ταινία: Εδώ τα πράγματα είναι ευκολότερα. Βρείτε μια επιφάνεια με γωνίες, όπως ένα τραπέζι ή ένα κιβώτιο, και με τη συνεχή και επίμονη τριβή, η ταινία θα κοπεί στα δύο.
Δείτε εδώ το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση