GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο υπαλλήλου του Ψυχιατρείου Κρατουμένων Κορυδαλλού

«Κάποιοι αποδεδειγμένα και με διαφόρους τρόπους έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον έλεγχο των φυλακών και την χρησιμοποίησή τους ...


«Κάποιοι αποδεδειγμένα και με διαφόρους τρόπους έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον έλεγχο των φυλακών και την χρησιμοποίησή τους για διαφόρους κατά περίσταση λόγους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΣΥΕ), με αφορμή τη νέα εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε σε αυτοκίνητο σωφρονιστικού υπαλλήλου του Ψυχιατρείου Κρατουμένων Κορυδαλλού.

Η ΟΣΥΕ αναφέρει ότι τέτοια περιστατικά θα έχουν τελείως αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμούν όσοι τα οργανώνουν και τονίζει ότι υπάλληλοι του ψυχιατρείου γίνονται για δεύτερη φορά στόχος, αφού άγνωστοι πριν από λίγο καιρό είχε πυρπολήσει και άλλο αυτοκίνητου συναδέλφου, αλλά και της συζύγου του.

«Είμαστε άνθρωποι του μεροκάματου και δεν υπάρχει εύκολη δυνατότητα για κάποιον που του καίνε το αυτοκίνητο να μπορεί εύκολα να το αντικαταστήσει» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδα Σπύρος Καρακίτσος και ζήτησε από το υπουργείο Δικαιοσύνης να τηρήσει τη δέσμευση που το ίδιο είχε εξαγγείλει, για την «ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών στην κατεύθυνση θωράκισης των σωφρονιστικών υπαλλήλων και έμπρακτης συνδρομής σ' αυτούς».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση