GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάμπερτ: Aποκάλυψε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να υποδυθεί τον Φρέντι Μέρκιουρι

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός, Άνταμ Λάμπερτ και οι Queen έχουν ανακοινώσει νέα περιοδεία φέτος το καλοκαίρι, συνεχίζοντας τη συνεργασία ...


Ο τραγουδιστής και ηθοποιός, Άνταμ Λάμπερτ και οι Queen έχουν ανακοινώσει νέα περιοδεία φέτος το καλοκαίρι, συνεχίζοντας τη συνεργασία τους, που ξεκίνησε το 2011.
Με αφορμή την ταινία για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι με παραγωγό τον κιθαρίστα του βρετανικού ροκ συγκροτήματος, Μπράιαν Μέι, ο Άνταμ Λάμπερτ αποκάλυψε ότι ποτέ δεν σκέφτηκε να υποδυθεί τον θρυλικό τραγουδιστή των Queen.
Ο Λάμπερτ, ο οποίος έγινε διάσημος από τη συμμετοχή του το 2009 στο αμερικανικό talent show American Idol, στο οποίο κέρδισε τη δεύτερη θέση, από το 2011 αναπληρώνει τον εκλιπόντα Φρέντι Μέρκιουρι στις περιοδείες των Queen.
Το ίδιο διάστημα ο Μπράιαν Μέι άρχισε να δουλεύει για την ταινία, ωστόσο υπήρξαν διάφορες περιπέτειες και καθυστερήσεις. Η ταινία θα έχει τίτλο «Bohemian Rhapsody» από το γνωστό τραγούδι των Queen.
Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν ακουστεί διάφορα ονόματα, ωστόσο τελικά επιλέχθηκε ο Ράμι Μάλεκ που έπαιξε στην ταινία Mr Robot. Στον Μπράιαν Σίνγκερ, σκηνοθέτη των ταινιών «Συνήθεις Ύποπτοι», «Superman: Η Επιστροφή», «Επιχείρηση Βαλκυρία» και των ταινιών X-Men ανατέθηκε η σκηνοθεσία.
Απαντώντας στην ερώτηση αν σκέφτηκε ποτέ να υποδυθεί τον Φρέντι Μέρκιουρι στην ταινία ο Λάμπερτ δήλωσε στο NME:
«Όχι, δεν νομίζω ότι μπορώ να αναλάβω τον ρόλο. Θέλω να πω, αυτό είναι ένα εντελώς άλλο επίπεδο. Αγαπώ πραγματικά να τραγουδώ τα τραγούδια που ο Φρέντι τραγούδησε στη σκηνή, αλλά τα προσεγγίζω με τον δικό μου τρόπο. Δεν ξέρω αν θα ήμουν σε θέση να μιμηθώ τον Φρέντι».
«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για τον τύπο που επέλεξαν για τον ρόλο στην ταινία - Είναι καταπληκτικός ο κύριος από την ταινία Mr. Robot», ο Ράμι Μάλεκ τόνισε.
«Νομίζω ότι θα είναι καταπληκτικός και έχω καλές σχέσεις με τον Μπράιαν Σίνγκερ τον σκηνοθέτη. Είχα την ευκαιρία να συζητήσω μαζί του για το συγκρότημα, την εμπειρία του ως θαυμαστή της μπάντας και την εμπειρία μου ως κατά κάποιο τρόπο μέλος του συγκροτήματος. Ο Μπράιαν είναι τόσο απίστευτος ως σκηνοθέτης και τόσο παθιασμένος με αυτή τη δουλειά. Ο Μπράιαν και ο Ράμι είναι και οι δύο είναι τόσο ενθουσιασμένοι, οπότε είμαι και εγώ ενθουσιασμένος για να δω τι θα κάνουν μαζί. Δεν μπορώ να περιμένω» ανέφερε.
Ο Φρέντι Μέρκιουρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 1991, σε ηλικία μόλις 45 ετών από AIDS, εξακολουθεί να είναι ένα ίνδαλμα της μουσικής βιομηχανίας.
Ο Μπράιαν Μέι αποκάλυψε πρόσφατα ότι η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2018 και ότι οι Queen μαζί με τον Άνταμ Λάμπερτ θα κάνουν περιοδεία στη Βόρεια Αμερική το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση