GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ινδονησία: Μεγάλη επιχείρηση κατά δικτύου πορνείας ομοφυλόφιλων

Η αστυνομία στην Ινδονησία συνέλαβε περισσότερους από 140 άντρες μετά επιδρομή των αστυνομικών αρχών κατά δικτύου πορνείας ομοφυλοφίλ...


Η αστυνομία στην Ινδονησία συνέλαβε περισσότερους από 140 άντρες μετά επιδρομή των αστυνομικών αρχών κατά δικτύου πορνείας ομοφυλοφίλων, σε κλαμπ που βρίσκεται σε περιοχή βορείως της πρωτεύουσας, Τζακάρτα, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις αξιωματούχου της αστυνομίας.

Ο Άργκο Γιαουόνο, ανέφερε σε ανακοίνωσή του, ότι οι αστυνομικοί "συνέλαβαν 141 υπόπτους που παραβίαζαν το νόμο περί πορνογραφίας."

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν κατά 10 υπόπτων. Μεταξύ αυτών ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, αλλά και μέλη του προσωπικού του, ενώ άλλοι συλληφθέντες ανακρίθηκαν.

Η Ινδονησία εφαρμόζει αυστηρή αντί-πορνογραφική νομοθεσία, ενώ οι παραβάτες μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με φυλάκιση 15 ετών.

Η μέγιστη ποινή για την ηλεκτρονική πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό, είναι φυλάκιση τεσσάρων ετών ή χρηματική ποινή 150.350 δολαρίων, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση