GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω βροχής

Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα σε όλους σχεδόν τους κεντρικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και τροχα...


Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα σε όλους σχεδόν τους κεντρικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και τροχαίων.

Ουρές χιλιομέτρων στη λεωφόρο Κηφισού, στην άνοδο από Παραλιακή μέχρι Ν. Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από Λυκόβρυση μέχρι Περιστέρι.

Ανάσχεση και στην άνοδο της Συγγρού από τον Άγιο Σώστη, στην κάθοδο της Κηφισίας από Μαρούσι, στην Παραλιακή από Ελληνικό προς Πειραιά και στην άνοδο της Βουλιαγμένης από Ηλιούπολη.

Οι καταιγίδες και οι έντονες βροχές είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα Πέμπτη 18 Μαίου 2017 σε πολλές περιοχές ενώ το θερμόμετρο έχει πέσει αισθητά.

Tοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πλήττουν κυρίως Αττική και Εύβοια σύμφωνα με τη Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το απόγευμα με τοπικούς όμβρους κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση