GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας νεκρός και δυο τραυματίες από την πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους

Ένα άτομο εντοπίστηκε απανθρακωμένο, πριν από λίγη ώρα, από πυροσβέστες, σε χαράδρα της περιοχής Πανοράματος Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας...


Ένα άτομο εντοπίστηκε απανθρακωμένο, πριν από λίγη ώρα, από πυροσβέστες, σε χαράδρα της περιοχής Πανοράματος Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, όπου, αργά το μεσημέρι, εκδηλώθηκε μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση. Παράλληλα, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, που εγκλωβίστηκε από την πυρκαγιά, φέρει εγκαύματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Παράλληλα, δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο της πυρκαγιάς, παρά μόνο μικροεστίες, όπως τόνισε νωρίτερα στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά που είχε φτάσει μέχρι τα σπίτια του οικισμού της περιοχής, προκάλεσε ζημιές σε ένα από αυτά, αλλά τώρα πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος για τα υπόλοιπα, σύμφωνα με την εκτίμηση της Πυροσβεστικής.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα επιχειρούν στην περιοχή 70 πυροσβέστες με 32 οχήματα, 37 άτομα πεζοπόρο τμήμα 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση