GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σβίγκου: Η ΝΔ τρώει σφαλιάρες στην πολιτική αντιπαράθεση

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, είπε με...


Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, είπε μεταξύ άλλων ότι "η ΝΔ τρώει σφαλιάρες στην πολιτική αντιπαράθεση".

Κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωση του Βασίλη Κικίλια ότι "τις ήττες και τις καρπαζιές που τρώει ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς τις εισπράττει η κοινωνία" ανέφερε ότι "συνηθίζει η ΝΔ τις δικές της πολιτικές ήττες και τις καρπαζιές που τρώει στο επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης να προσπαθεί και αυτές να τις διαστρεβλώσει" και πρόσθεσε:

"Εγώ κατάλαβα ότι υπόσχεται μία δήθεν επαναδιαπραγμάτευση των στόχων και των μέτρων όταν γίνει η ΝΔ κυβέρνηση. Αλλά αυτό που δεν μας εξήγησε ο κ. Κικίλιας είναι πώς είναι δυνατόν τη στιγμή που είσαι αξιωματική αντιπολίτευση και γινόταν μία πολύμηνη διαπραγμάτευση όπου και ο κ. Μητσοτάκης είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει τις θέσεις του, μάλιστα είχε πάει στην κ. Μέρκελ, στον κ. Σόιμπλε, μιλούσε και ο ίδιος με Ευρωπαίους αξιωματούχους, πώς τότε δεν παρουσίασε ένα διαφορετικό μείγμα, αντίθετα έλεγε 'κλείστε άρον άρον την αξιολόγηση' και τώρα περιμένει ότι κάποιος θα τον πιστέψει δηλώνοντας ότι θα επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία προς όφελος της κοινωνίας".

Αναφερόμενη στα μέτρα και τα αντίμετρα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι "δεν ήταν δική μας επιλογή αλλά από αυτήν την παραδοχή μέχρι την απόλυτη διαστρέβλωση και αντιστροφή της πραγματικότητας και την υποτίμηση όλων των θετικών ύψους 7,5 δισ. αντιμέτρων υπάρχει τεράστια απόσταση. Δεν μπορεί κανένας να υποτιμήσει ούτε την επιδότηση ενοικίου, ούτε τα επιδόματα για τα παιδιά, ούτε τη μείωση για τους συνταξιούχους στη φαρμακευτική δαπάνη, ούτε τα προγράμματα καταπολέμησης της ανεργίας. Αυτά τα αντίμετρα δεν ήταν αυτονόητα. Έγιναν εφικτά έπειτα από τις σκληρές διαπραγματεύσεις που έκανε το οικονομικό επιτελείο και η κυβέρνηση".

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση