GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO: ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Ο Κασιδιάρης χτύπησε τον Δένδια και αποβλήθηκε...

Σοβαρότατο επεισόδιο ένταση δημιουργήθηκε πριν από λίγο  Βουλή, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής.  Κατά τη...

Σοβαρότατο επεισόδιο ένταση δημιουργήθηκε πριν από λίγο  Βουλή, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής. 
Κατά την ομιλία του, ο Νίκος Δένδιας περάσε μπροστά από το έδρανό του, με τον κ. Κασιδιάρη να λέει με άγριο ύφος «όχι από μπροστά μου, δεν βλέπεις ότι μιλάω;».
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας γύρισε για να του ζητήσει τον λόγο με την εικόνα εκείνη την ώρα να απομακρύνεται και να μην φαίνεται ξεκάθαρα τι συνέβη. Λίγα δευτερόλεπτα μετά όμως, επικράτησε σύρραξη, με με τον Ηκ. Κασιδιάρη να απωθεί τον Νίκο Δένδια με τα χέρια του και τον Ανδρέα Λοβέρδο να κάνει λόγο για χειροδικία.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών Μάκης Μπαλαούρας, κάλεσε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να εγκαταλείψει τα έδρανα και να αποχωρήσει από την αίθουσα, καλώντας τη
φρουρά να βγάλει από την αίθουσα τον βουλευτή.
Η συνεδρίαση διακόπηκε...


Βορίδης: Να αποβληθεί το σύνολο της ΧΑ από τη διαδικασία
«Ζήσαμε αυτό που δεν είχαμε ζήσει ως τώρα από μια απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο κ. Δένδιας χωρίς να υπάρχει πρόθεση εντάσεως» είπε ο Μάκης Βορίδης και ζήτησε να διαταχθεί η αποβολή του συνόλου της ΚΟ της Χρυσής Αυγής από την παρούσα διαδικασία, διότι «όλοι συνέπραξαν και ασχημόνησαν».«Το μήνυμα πρέπει να είναι, το κοινοβούλιο μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του» είπε.

Καταδίκη από ΔΗΣΥ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ

«Ένας βουλευτής της ΧΑ χειροδικεί μέσα στο Σώμα, συμπεριφορά απαράδεκτη στα κοινοβουλευτικά ήθη. Δεν αρκεί η μομφή. Η σημερινή ενέργεια εξευτελίζει το Σώμα», ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος και ζήτησε να εξειδικευθεί η μομφή γιατί δεν μπορεί ο Ηλίας Κασιδιάρης να συνεχίσει να μπαίνει στην αίθουσα.
«Το ΚΚΕ καταδικάζει τη φασιστική και τραμπούκικη επίθεση», είπε ο Νίκος Καραθανασόπουλος και ζήτησε να αποβληθεί από την αίθουσα όλη η ΚΟ της Χρυσής Αυγής.
«Ήταν ακραία η πράξη του κ. Κασιδιάρη, να είναι δραστική η απόφαση της Βουλής», ανέφερε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τους ΑΝΕΛ, για την επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε βάρος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Δένδια.

5 σχόλια

  1. ΌΛΑ ΤΑ ΗΘΟΠΟΙΟΊ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΉ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ...ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΡΌΛΟ ΕΠΆΝΩ ΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΉ ΟΛΩΝ ΜΑΣ/ΣΑΣ....ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΊΝΑΙ ΆΤΙΜΟΙ ΑΥΤΌ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΆΤΕ ...

    Όταν ο κόσμος ασχολείται με την ηλεκτρονική απειλή χωρίς να ξέρει τι είναι θα πρέπει να μάθει την αλήθεια όλα αυτά τα εργαλεία είναι ΔΟΥΛΕΙΕΣ της CIA που η της εξέλιξαν και της άφησαν να διαρρεύσουν Η κάποιοι {εργολάβοι} εκδικούνται την NΑS {ιδιωτικός τομέας που θελουν πολλοί και στην χώρα μας για να αναπτυχθεί και τους προδίνουν}...

    Με απλά λόγια να πάτε όλοι σας στην κηδεία της δημοκρατίας και τον αποτελεσμάτων τον εκλογών...Μακρόν τον ήξερε κανείς πριν τρεις μήνες;; ΌΧΙ.. τον επέβαλαν.. ΝΑΙ και θα επιβάλουν όποιον γουστάρουν και όπου γουστάρει το κεφάλαιο.. Ο πρόεδρος τον ΗΠΑ δεν αποκαλείτε πρόεδρος, αλλά Αυτοκράτορας.. Όσοι αντιστέκονται θα λέγονται λαϊκιστές, εθνικιστές, φασίστες, κομουνιστές κ.τ.λ... οι οποίοι στην ουσία τους θελουν για να περνάνε την αξιοκρατία του κεφαλαίου ,της ανάπτυξης ΔΙΌΤΙ είναι ακίνδυνοι ..

    Ο Τσίπρας ΘΑ έπαιζε λύρες και νταούλια.. Ο Κουλης ΘΑ επαναδιαπραγματευτεί...ΣΑΣ ΛΕΩ ΌΤΙ ΟΎΤΕ ΤΟΥΣ ΒΛΈΠΟΥΝ ΚΑΘΌΛΟΥ ...ΓΕΛΆΝΕ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΤΟΥΣ...Αυτοί γράφουν το σενάριο, και οι ΆΤΙΜΟΙ του κάθε τόπου παίζουν το έργο τους...

    Την περασμένη εβδομάδα με το εργαλείο (MITM) επίθεσης {που ονομάζεται Αρχιμήδη} και δημιουργήθηκε από τη CIA για τη στόχευση υπολογιστών μέσα σε ένα τοπικά δίκτυα (LAN)...και εσείς θέλετε να δείτε αποτελέσματα εκλογών;; χα χα χα χα {ΕΊΣΤΕ για γέλια}..

    ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΆ Η CIA;;; 100 Άσπρα ψηφοδέλτια να ρίξετε έχουν την τεχνική να τα δείτε στης οθόνες σας ΜΑΎΡΑ..ΏΣΤΕ να βγαίνει ο κάθε ΑΔΩΝΙΣ - ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-- και να σας λένε στα βοθροκάναλα και με τα ΑΠΟΠΑΤΑ δημοσιογράφους {{Ο ΛΑΟΣ ΜΊΛΗΣΕ}}... Όλοι είναι ΆΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΔΟΎΛΟΙ τους...

    Αυτή είναι η πρακτική τον μυστικόν υπηρεσιών των ΗΠΑ που της κυβερνούν οι πολυεθνικές να σπέρνουν τον όλεθρο σε όλο τον κόσμο...

    Μην γελιέστε οι επιστήμονες που έχουν την γνώση και τα κότσια να τα βάλουν μαζί τους ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ στην Ελλάδα... Σκληρά λόγια γράφω, είχα πει ότι μόνο με στοιχεία θα τα έλεγα ..

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΡΑΦΩ ΤΗΣ CIA ΛΟΙΠΟΝ ...ΚΑΙ ΑΡΧΊΣΤΕ ΝΑ ΣΚΈΦΤΕΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ--ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΚΕ--ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ...ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ {{ΥΠΕΡ-ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ}} ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΈΝΟΥΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΡΙΜΈΝΑ ΈΓΡΑΦΑ ΣΤΟΝ WADA ΒΡΕΘΉΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ..ΟΜΩΣ ΤΙΜΩΡΟΎΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ..ΔΙΟΤΙ ΧΆΝΕΙ Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΉ...ΌΛΑ ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΣΤΊΣΕΙ..

    https://wikileaks.org/vault7/document/Assassin_v1_4_Users_Guide/Assassin_v1_4_Users_Guide.pdf


    Έτος Μηδέν -> αποτελούν το αντικείμενο ντάμπινγκ της CIA hacking που εκμεταλλεύεται για δημοφιλείς υλικό και λογισμικό....

    Κλάμα άγγελου-> το κατασκοπικό εργαλείο που χρησιμοποιείται από NSA [τον οργανισμό] για να διεισδύσει σε {έξυπνες συσκευές}
    μετατρέποντάς τα σε μυστικές μικρόφωνα...

    Σκοτεινή Ύλη -> επικεντρώνεται στην πειρατεία εκμεταλλεύεται την υπηρεσία που σχεδιάστηκε για να στοχεύσετε σε iPhone και Mac από την NSA για την CIA..

    Μάρμαρο -> Είναι ο πηγαίος κώδικα μιας μυστικής αντι-ιατροδικαστική πλαίσιο, ουσιαστικά είναι ένας συσκοτιστής ή συσκευαστή που έχει χρησιμοποιήσει από τη CIA για να κρύψει την πραγματική πηγή του κακόβουλου λογισμικού της...

    Grasshopper -> αποκαλύπτουν ένα πλαίσιο που επέτρεψε ο οργανισμός για να δημιουργούν εύκολα προσαρμοσμένα κακόβουλα λογισμικά για το σπάσιμο στα Windows της Microsoft και παρακάμπτοντας την προστασία από πολλά Antivirus και ιούς..

    Μουντζούρες -> είναι ένα κομμάτι του λογισμικού που φέρεται ότι έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώσετε [ιστοφάρων] σε εμπιστευτικά έγγραφα, επιτρέποντας στον οργανισμό κατασκοπεία για την παρακολούθηση των εμπιστευτικών πληροφοριών και πληροφοριοδότες..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας αρέσει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους;;; ΚΑΛΑ ο Δενδιας γιατί σταμάτησε;; ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΎ κάθεται στα Μπροστινά έδρανα πήγε να προκαλέσει;;;;; ΩΡΑΊΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΊΑ..

    ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΒΓΉΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΟΎΛΩΝ...
    ΓΕΛΑ ΛΑΕ.. ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΚΆΡΑΣΤΗΜΈΝΑ

    ΆΝΤΕ ΝΑ ΠΆΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΊΤΕ ΆΤΙΜΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.....

    Uros....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι μου θυμίζει αυτό από άλλες εποχές της ... διαμάχης SS με SA!
    Μόνο που σήμερα άλλαξε ο αριθμητής αλλά ο παρανομαστής είναι ο ίδιος όπως και τότε!

    Υποθέτουμε και Υπολογίζουμε ότι η Χ.Α. επειδή δεν πείρε την "πολιτική στροφή" μάλλον είναι η SA του "τότε" με τα γνωστά αποτελέσματα της! Πάντως τα SS συν τοις άλλοις είχαν και κομψώτατες οπτικά στολές (σύμπτωση άραγε; παραλληλισμός με το οπτικό/εικονικό/ψεύτικο πολιτικό ΣΗΜΕΡΑ!) της περίφημης από τότε φίρμας ... BOSS (ξανά δύο ... SS)!
    Πάντα ο Ναζιζοφασισμός είχε τέτοια στοιχεία σε όλες της εκφάνσεις της Ζωής που βλέπουμε καρμπτόν Σήμερα είναι α)....

    Αστα! θα τα πούμε άλλη φορά πολλές φορές σιχαινοβαριέμαι με την αηδία της άγνοιας όλων Σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Θεός να μας φυλάξει από τον φασισμό του Σύριζα!

    10000000/100 στημένο από τον τσίπρα το επεισόδιο με τον κασιδιάρη στην βουλή, απλά για να είναι αθώος του αίματος το μεθοδεύσανε να γίνει ενώ απουσίαζε στο πεκίνο. Και εξηγούμαι, μετέδιδε ή δεν μετέδιδε η κάμερα της βουλής την αρχή του επεισοδίου; ΝΑΙ! Πότε σταμάτησε να το μεταδίδει; Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν χειροδικήσει ο κασιδιάρης…. Σώζοντας τον έτσι από το να τον δούνε όλοι όσοι έτυχε να παρακολουθούν από τηλεοράσεως την συνεδρίαση της βουλής, αλλά και στερώντας τον Δένδια από ένα στοιχείο ενώπιον δικαστηρίου, αν ήθελε προκύψει.
    ( ο κάμεραμαν πρέπει να ελεγχθεί ενώπιον δικαστηρίου για συμμετοχή σε αυτό, στο όλο ανοσιούργημα, και να πει ποιος του έδωσε εντολή να πράξει ότι έπραξε )
    Ο προεδρεύων της βουλής συριζαίος φώναζε να έρθει η φρουρά, αλλά έβλεπες το υποκριτικό του τόνου της φωνής και της έκφρασης… και που ήταν η φρουρά κύριε πρόεδρε; Της είχες δώσει ημίωρη άδεια για να ξεσκάσει από τον φόρτο εργασίας που είχε, ένεκα καφέ-σάντουιτς-χαβαλέ-κουβεντούλας;
    Ααααααχ…. Και η ευγένεια του προέδρου να δώσει μετά το επεισόδιο με μεγάλη ευγένεια και γαλαντομία, καθ’ ότι, εμείς δεν είμαστε όπως εσείς, όπως είπε, στον ΝΤΟΥΛΑΠΑ χρυσαυγίτη τον λόγο, όχι για να απολογηθεί ή να προσπαθήσει να μπαλώσει τα πράγματα, αλλά για μια επίθεση στην νέα δημοκρατία, την οποία ο κουτοπόνηρος προεδράκος δεν χαρακτήρησε εκτός θέματος, αλλά την άφησε να εξελιχθεί για να ακουστούν στο πανελλήνιο αφού είχε αυξηθεί και η τηλεθέαση τα σκολιανά της. Ναι έχουν δίκιο όσοι λένε ότι χρυσαυγίτες και συριζαίοι τα έχουν βρει και συνεργάζονται…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ το τι έχει ψήφιση ο Ελληνικός λαός για να βρει τον δρόμο του και τους πιστεύει κιόλας...

    Η πολιτική έχασε, οι ιδεολογίες έχασαν.. Η ΜΑΎΡΗ ΑΥΓΉ είναι το πιο συστημικό κόμμα του κέδρους και της εκμετάλλευσης του Μαμονά...Ο Σαμαράς τρόμαξε το 2013 όταν είδε τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ να μπαίνουν στα σαλόνια...

    Πριν την κρίση του υπέρκεφαλαίου όλοι αυτοί ήταν σε ευρωπαϊκό επίπεδο αμελητέα ποσότητα του 0,5% άντε του 1-2%.. ΣΉΜΕΡΑ είναι δεύτερη δύναμη σε χώρες όπως την Γαλλία, Ολλανδία, Αυστρία, οι Ούγγροι συγκυβερνούν με φασίστες ,στη Ιταλία στης ΗΠΑ κυβερνά ο αυτοκράτορας Ντόναλντ Τραμπ κ.τ.λ..ΣΉΜΕΡΑ και στην Ελλάδα πιάνουν σταθερά χωρίς σπρώξιμο από τα ΜΜΕ οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΆΝΕΤΑ το 10% με 12% ..Αν αυτό για μερικούς δεν είναι ανησυχητικό τότε ΜΑΣ λείπαμε..

    Δεν είναι μόνο εργάτες λούπεν που έχασαν την δουλειά τους και τους έκαναν ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ πλύση εγκεφάλου ότι οι ΞΈΝΟΙ που έρχονται και τους παίρνουν της δουλειές τους ήταν ο εύκολος στόχος έτσι ψηφίζονται οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ..

    Από αυτό το παραμύθι γιγαντώνετε και στην χώρα μας ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Ο ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΣ...Όμως αυτοί οι άνθρωποι δεν σκεφτήκανε ποτέ ΌΤΙ οι πολυεθνικές τους έκαναν ανέργους.. διοτι πήραν τα εργοστάσια τους ΚΑΙ τα πήγαν στην Ασία με μεροκάματα 2 δολάρια , χωρίς ωράρια, χωρίς εργασιακά δικαιώματα, χωρίς ασφαλιστικά δικαιώματα, χωρίς ανθρωπινά και παιδικά δικαιώματα,που ΖΟΥΝ σε τρώγλες ανά 30 άτομα για να παράγουν τον πλούτο για 200-300 παγκοσμίων πολυεθνικών...

    Διότι ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ τους έλεγε > βλέπεις οι πρόσφυγες και μετανάστες είναι αυτοί που σε άφησαν χωρίς εργασία, έβαζαν μέσα και το θρησκευτικό συναίσθημα και ΈΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΟΝ ΤΈΛΕΙΟ ΝΕΟΦΑΣΊΣΤΑ ΠΟΥ δυστυχώς συνεχίζουν με της ιδεοληψίες οι μήτρες που τους γεννούν και είναι οι Τράπεζες, η πολιτική και οι πολιτικοί της Γερμανία και τον ΗΠΑ με της νέοφιλελεύθερες ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥΣ παγκοσμίως... ΌΛΑ ΓΙΑ ΣΤΗΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ...

    Ο κόσμος ΔΕΝ αντιδρά.. βλέπετε τι γίνεται στην Γερμανία// η κ. Άγκελα Μέρκελ θα πάρει της εκλογές περπατώντας διοτι δεν έχουν άλλη επιλογή ούτε οι Γερμανοί ..Που είναι ο Σοσιαλισμός του κ.Μάρτιν Σουλτς;;; μα ξεχνάμε ότι ΜΑΖΊ κυβερνάνε χριστιανοδημοκράτες και σοσιαλιστές??? Ποιος σοσιαλισμός και ΒΛΑΚΙΕΣ;;; υπάρχει αυτή η ιδεολογία του Σοσιαλισμού ΣΉΜΕΡΑ;;; που είναι να πάω να την διαβάσω?? ..

    Κομουνισμός !!!!! Τι ωραία ιδεολογία!!! μια κασέτα {ο λαός να πάρει την στην εξουσία στα χέρια του} ΜΆΛΙΣΤΑ.. Χωρίς επανάσταση δεν έχει παρθεί {εξουσία λάου}... έχουν τα κότσια , την γνώση , να οργανώσουν αυτοί που αυτοαποκαλούνται κομουνιστές του ΚΚΕ του 2017 να ΔΏΣΟΥΝ κατεύθυνσης για πάρει ο ΛΑΟΣ την εξουσία ??? ΟΧΙ.. έτσι έχουν βολευτεί ΚΑΛΑ μερικοί βουλευτές και καθοδήγητες και τρώνε μισθούς και εισφορές ΑΠΌ το σύστημα που ΜΌΝΟ καταγγέλλουν και έτσι νομίζουν ότι κάνουν το χρέος τους...Εδώ υπάρχει μια εξαίρεση για αυτούς που είναι εκτός βουλής που νομίζουν ότι ανατρέπουν ΑΥΤΟ το σύστημα με το πετάνε ένα δυο μολότοφ στα ΜΑΤ...

    Για τον Σύριζα τι να πω !!!! ΕΎΓΕ τους, κατάφεραν να κάνουν αυτά που η λεγομένη ΔΕΞΙΆ ΔΕΝ το διανοούνταν να τα κάνει ούτε στα καλύτερα της ΌΝΕΙΡΑ...

    Συμπέρασμα: ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΑΔΙΈΞΟΔΟ..Που θα κλιμακώνετε με ταχύτητα φωτός με την ρομποτική τεχνολογία σε θέσεις εργασίας και αλίμονο σε αυτούς που δεν θα έχουν την γνώση για της νέες μορφές εργασίας που ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ, όχι ότι έρχονται.. ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ...Τώρα σε όλα αυτά αν βρουν λύση προσωπικά το θεωρώ δύσκολο και θα πάρει χρόνο που πολλοί από εμάς θα έχουμε γίνει αστρόσκονη ...

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση