GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ΑΝΕΛ για τον Ιλχάν Αχμέτ: Προκλητική και θρασύτατη η ενέργειά του

«Προκλητική και θρασύτατη η ενέργεια του μειονοτικού βουλευτή Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ να απευθύνει χαιρετισμό με φόντο σημαίες της "...


«Προκλητική και θρασύτατη η ενέργεια του μειονοτικού βουλευτή Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ να απευθύνει χαιρετισμό με φόντο σημαίες της "Ανεξάρτητης Θράκης" σε εκδήλωση του Αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας». Τόσο ο ίδιος όσο και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στο οποίο είναι σήμερα ενταγμένος οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις για αυτή την ιταμή συμπεριφορά», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ σχετικά με την παρουσία του βουλευτή Iλχάν Αχμέτ εκδήλωση με σημαίες της "ανεξάρτητης Θράκης".

Ο βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου παρευρέθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος «Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» ο οποίος, σύμφωνα με το fonirodopis.gr, έχει αλυτρωτικές βλέψεις για την περιοχή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Φωνή της Ροδόπης", σε μια αίθουσα στολισμένη με τις σημαίες της ανεξάρτητης «Τουρκικής Δημοκρατίας Δυτικής Θράκης» δίπλα σε αυτές της Τουρκίας, ο κ. Ιλχάν Αχμέτ στο σύντομο χαιρετισμό του εξήρε μάλιστα ούτε λίγο ούτε πολύ τους διοργανωτές για την σημαντική αυτή εκδήλωση.

Ο Ιλχάν Αχμέτ σε απάντησή του, σημειώνει ότι η επίσκεψή του στην Προύσα της Τουρκίας, ήταν ιδιωτικής φύσης και πρόσθεσε ότι έκανε έναν τυπικό χαιρετισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση