GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΚΑΛΟΠ! Πόσο μπροστά είναι η ΝΔ, τι παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα...

Σημαντικό προβάδισμα 16 ποσοστιαίων μονάδων στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη σφυγμομέτρηση του Πανεπιστημ...

Σημαντικό προβάδισμα 16 ποσοστιαίων μονάδων στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη σφυγμομέτρηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που παρουσιάστηκε στα Νέα του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη. Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 56,5% του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία, αλλά και ένα μεγάλο τμήμα των πολιτών που έχουν ψηφίσει το κυβερνών κόμμα σε προηγούμενες εκλογές, να φαίνεται ότι αποδοκιμάζουν τα μέτρα και να εμφανίζονται απαισιόδοξοι για το μέλλον. Είναι ενδεικτικό ότι έξι στους δέκα πολίτες που έχουν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ (το 61% των ψηφοφόρων) θεωρούν τα μέτρα τέταρτο μνημόνιο.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 32,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 16,5%, από 7,5% σημειώνουν ΧΑ και ΚΚΕ, 5,5% καταγράφει η ΔΗΣΥ, 2,5% η Ένωση Κεντρώων, 2% οι ΑΝΕΛ, 1,5% Το Ποτάμι και η Πλεύση Ελευθερίας, 1% καταγράφουν η Ελληνική Λύση και η ΛΑΕ, 4,5% άλλο κόμμα ενώ 14,5% των ερωτηθέντων δηλώνουν «δεν ξέρω/ δεν απαντώ».

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει 69% έναντι 12,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλο κόμμα προκρίνει το 2% των ερωτώμενων ενώ 16,5% δηλώνει δεν ξέρω/ δεν απαντώ.

Το 40% των ερωτώμενων θεωρούν ότι τα προσφάτως ψηφισθέν από την κυβέρνηση πακέτο μέτρων είναι το πιο επώδυνο από τα μέτρα όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων. 24% απαντούν αυθόρμητα ότι όλα ήταν το ίδιο βαριά, το 17,5% θεωρούν ότι πιο επώδυνα ήταν τα μέτρα της κυβέρνησης Παπανδρέου, το 13,5% ότι τα πιο σκληρά μέτρα ήταν της κυβέρνησης Σαμαρά, ενώ 5% δηλώνουν «δεν ξέρω/ δεν απαντώ».

Στην ερώτηση αν η κυβέρνηση ψήφισε τέταρτο μνημόνιο ή τα νέα μέτρα μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση το 78% των ερωτώμενων δηλώνουν ότι πρόκειται για νέο μνημόνιο, 12% απαντούν ότι μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση, ενώ το 10% δηλώνουν «δεν ξέρω/ δεν απαντώ». Το 61% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν τα μέτρα τέταρτο μνημόνιο, 23,5% θεωρούν ότι μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση ενώ 15,5% δηλώνουν «δεν ξέρω/δεν απαντώ».

Επίσης συνολικά 69% των ερωτώμενων θεωρούν ότι στους επόμενους 12 μήνες θα βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού τους, με 41% να εμφανίζονται βέβαιοι και 28% να εκτιμούν ότι η οικονομική τους κατάσταση μάλλον θα χειροτερέψει. 24,5% των ερωτώμενων δεν θεωρούν ότι η κατάστασή τους θα αλλάξει, 4% πιστεύουν ότι μάλλον θα βελτιωθεί, ενώ 1,5% είναι βέβαιοι ότι η οικονομική κατάσταση τους θα βελτιωθεί. Το 1% των ερωτώμενων αναφέρουν αυθόρμητα ότι η οικονομική τους κατάσταση θα εξαρτηθεί από τις πολιτικές εξελίξεις.



Σε ό,τι αφορά τα αντίμετρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση το 79,5% των ερωτηθέντων εκτιμούν ότι είναι μόνο για επικοινωνιακούς λόγους, 10% απαντούν ότι δημιουργούν αισιοδοξία για το μέλλον και 10,5% δηλώνουν «δεν ξέρω/ δεν απαντώ». Από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ το 65% δηλώνουν ότι είναι μόνο για επικοινωνιακούς λόγους, 21% δημιουργούν αισιοδοξία για το μέλλον, ενώ 14% των ερωτηθέντων δηλώνει «δεν ξέρω/δεν απαντώ».
Όσον αφορά τη διαπραγμάτευση για το χρέος, το 73,5% των ερωτώμενων εκτιμούν ότι η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική, 19% θεωρούν ότι διαπραγμάτευση είναι αποτελεσματική ενώ 7,5% των ερωτηθέντων δηλώνει «δεν ξέρω/ δεν απαντώ». Το 58% των προερχόμενων από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλογέων θεωρούν ότι η διαπραγμάτευση είναι αναποτελεσματική, 37% θεωρούν ότι η διαπραγμάτευση είναι αποτελεσματική ενώ 5% δηλώνουν «δεν ξέρω/ δεν απαντώ». Το 85,5% των ερωτώμενων απαντούν ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς τη λάθος κατεύθυνση, 9,5% προς τη σωστή και 5% δηλώνουν «δεν ξέρω/ δεν απαντώ».

Όσον αφορά τις επιδόσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ το 57% των ερωτηθέντων δηλώνουν δυσαρεστημένοι, 35,5% δηλώνουν δυσαρεστημένοι αλλά πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές, 5% δηλώνουν ευχαριστημένοι και 2,5% απαντούν δεν ξέρω/ δεν απαντώ. Ας σημειωθεί ότι στην ίδια ερώτηση στις 6-8 Απριλίου 51% των συμμετεχόντων δήλωναν δυσαρεστημένοι, 44% δήλωναν δυσαρεστημένοι αλλά ανέφεραν ότι δεν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές και 3,5% δήλωναν ευχαριστημένοι. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι το 42% των ερωτηθέντων που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις δηλώνουν ότι είναι δυσαρεστημένοι, πιστεύοντας παράλληλα ότι υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές, ενώ το 45,5% των ερωτώμενων δηλώνουν δυσαρεστημένοι, αλλά εκτιμούν ότι δεν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές. Μόνο 10,5% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ευχαριστημένοι από το κυβερνητικό έργο. Δεν ξέρω/ δεν απαντώ δηλώνει το 2% των ερωτώμενων.




Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/347521/antigrafotoudimoskopisi-pamak-provadisma-16-gia-nd-i-koinonia-katapsifizei-ta-metra/#ixzz4iUbLwX3b
Η δημοσκόπηση αναλυτικά 

5 σχόλια

  1. Κάποτε κατέκρινα τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τα Ιουλιανά, πέρασαν χρόνια, απομακρύνθηκα από τα γεγονότα αυτά, και νοερά με περισσότερη ψυχραιμία τα ξανασκέφτηκα χωρίς < παρωπίδες >
    Όταν είσαι ιδιοκτήτης μιας επιχειρήσεως, και έχεις παιδιά είναι φυσικό να θέλεις να τους την παραδώσεις έστω και αν βλέπεις ότι δεν θα τα πάνε και πολύ καλά, δεν το βαστά η καρδιά σου να την δώσεις- πουλήσεις σε ένα ξένο και αυτός να ωφεληθεί τους κόπους που έκανες μια ζωή, και τα παιδιά σου να ξαναρχίσουν από την αρχή με κάτι διαφορετικό, είμαστε Ελληνες και θέλουμε στην επιχείρηση μας την φυσική κατά εμάς συνέχεια, να πάει στα παιδιά μας.
    Αν όμως είμαστε σε ένα σύλλογο που τα μέλη του μας έχουν εκλέξει στο συμβούλιο του, είμαστε ο πρόεδρος ή η προεδρίνα του συλλόγου, αυτήν την θέση δεν επιτρέπετε επ’ ουδενί να σκεφτούμε ότι πρέπει να την δώσουμε στο παιδί μας, όποιο κι αν είναι αυτό, να το οπλίσουμε, να μεθοδεύσουμε τα πράγματα που με την αποχώρηση μας να αναλάβει, το σωστό είναι να φύγουμε εμείς να αναλάβουν άλλοι που έχουν αγωνιστεί για αυτόν τον σύλλογο, το παιδί μας να γίνει μέλος του και αν με την πάροδο του χρόνου το αξιωθεί και είναι ικανό ας πάρει με νόμιμες εκλογικές διαδικασίες στα χέρια του τον σύλλογο αυτό.
    Τι έγινε όμως στην Ένωση Κέντρου στον μεγάλο αυτό σύλλογο που εμφανέστατα η μεγάλη του δύναμη ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου, αλλά είχε κοντά του και άλλους αρκετά δυνατούς πολιτικούς, τον Σοφοκλή Βενιζέλο, τον Γεώργιο Μαύρο, τον Ιωάννη Ζίγδη, τον Κωσταντίνο Μητσοτάκη, τον Στέφανο Στεφανόπουλο που κακά τα ψέματα ένας Θεός ξέρει πως είδαν την έλευση του υιού Ανδρέα Παπανδρέου στα πολίτικά πράγματα της Ενώσεως Κέντρου.
    Όποιος άκουγε τον υιό δεν ψυχανεμιζόταν πίσω του τον πατέρα; Δεν είχε τον ίδιο σεβασμό ένας βουλευτής πχ. από τ…….. , με τον σεβασμό, τον φόβο, και γιατί όχι και με τον μανδύα του ισχυρού που περιέβαλε τον ουρανοκατέβατο υιό Παπανδρέου, για να μην πούμε ότι όποιος ήταν με τον υιό είχε γενικώς, περισσότερες πιθανότητες σε πολλά.
    Δεν έγινε φανερό ότι με την έλευση του ιού στην Ελλάδα ο πατέρας του ο κραταιός Γεώργιος Παπανδρέου και να μην το ήθελε του έδινε πόντους, προτεραιότητα για την επόμενη αρχηγία; Και αυτοί που ήταν στον σύλλογο από χρόνια και είχαν μοχθήσει γι’ αυτόν τι θα γινόταν, τι θα έκαναν; Θα τα παρατούσαν και θα φώναζαν ωσανά καλώς όρισες Αναμενόμενε; Εμείς οι Προφήτες σου στρώσαμε τον δρόμο για να μας διδάξεις την Νέα Θρησκεία; Δεν ήταν άνθρωποι; Δεν είχαν επιθυμίες; Ειδικά ο δυναμικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν είδε ότι πεταγόταν σαν την μύγα από το γάλα για χάρη του υιού; Αυτά δεν είχαν καμιά σχέση με όσα ακολούθησαν, τα Ιουλιανά και την Χούντα; Αυτή η Χούντα δεν ήταν στα σκαριά ανεξάρτητα από την θέληση των πολιτικών και των πολιτικών τους;
    Συμπέρασμα, ήταν Μέγα Σφάλμα του Γεωργίου Παπανδρέου η προβολή και η υπουργοποίηση του Ανδρέα, αυτή ήταν η σπίθα που προκάλεσε όλα τα επόμενα, έναν μεγάλο ανοιχτό σύλλογο δεν τον παραδίνουμε στα παιδιά μας, όλα με τον καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Γερμανοί θα πρέπει να βομβαρδίζονται κάθε 50 χρόνια διοτι είναι επικίνδυνοι..=>Ουίνστον Τσόρτσιλ Βρετανός πρωθυπουργός.

    Το οκτανιτροκυβάνιου (octanitrocubane, ONC, C8(NO2)8 ) ένα επιτεύγματα της Χημείας του έτους 2000... Το ONC θεωρείται ως η ισχυρότερη μέχρι σήμερα γνωστή εκρηκτική ύλη...Σημαντικός λόγος που συμβάλλει στην εξαιρετική εκρηκτική ισχύ του ONC είναι το μεγάλο ενεργειακό περιεχόμενο του σε μητρικό υδρογονάνθρακα, του κυβανίου ( C8H8), λόγω της έντονης διάτασης των δεσμών άνθρακα, που βρίσκονται υπό γωνία C-C-C 90 μοίρες η οποία απέχει πολύ από την κανονικά προβλεπόμενη γωνία των 109,5 μοιρών...[[ για να μην ακούω άλλο για τρομοκρατία που θέλει να σκοτώσει στην Ελλάδα , δυστυχώς υπαρχουν τεχνικές θα φεύγουν κτήρια στο αέρα για ΠΛΆΚΑ]]

    Υπάρχει ιδεολογία του Σοσιαλισμού ΣΉΜΕΡΑ;;;αν ναι που είναι να πάω να την βρω;; Βλέπετε τι γίνεται στην Γερμανία η κ. Άγκελα Μέρκελ θα πάρει της εκλογές περπατώντας διοτι δεν έχουν άλλη επιλογή ούτε οι Γερμανοί ..Που είναι ο Σοσιαλισμός του κ.Μάρτιν Σουλτς ;;; Η ξεχνάμε ότι ΜΑΖΊ ΣΥΝ-κυβερνάνε χριστιανοδημοκράτες και σοσιαλιστές..

    Κομουνισμός,,,Η κασέτα {ο λαός να πάρει την στην εξουσία στα χέρια του} ΜΆΛΙΣΤΑ!!! Χωρίς επανάσταση όμως δεν έχει παρθεί καμία εξουσία από τον λαό..Έχουν της γνώσης ,την οργάνωση αυτοί που αυτοαποκαλούνται κομουνιστές το 2017 να ΔΏΣΟΥΝ κατεύθυνσης για πάρει ο ΛΑΟΣ την εξουσία ;; Προσωπικά πιστεύω ΌΧΙ..Απλώς έχουν βολευτεί ΚΑΛΆ μερικοί βουλευτές και καθοδήγητες και τρώνε μισθούς, εισφορές ΑΠΌ το σύστημα που ΜΌΝΟ καταγγέλλουν και έτσι νομίζουν ότι κάνουν το χρέος τους...

    ΝΕΟ~ ΦΑΣΙΣΜΟΣ: οι άνθρωποι που πιστεύουν στην Χρύση Αύγη σκεφτήκανε ποτέ ΌΤΙ οι πολυεθνικές τους έκαναν ανέργους διοτι πήραν τα εργοστάσια τους ΚΑΙ τα πήγαν στην Ασία με μεροκάματα 2-3 δολάρια , χωρίς ωράρια, χωρίς εργασιακά δικαιώματα, χωρίς ασφαλιστικά δικαιώματα, χωρίς ανθρωπινά και παιδικά δικαιώματα,που ΖΟΥΝ σε τρώγλες ανά 30 άτομα για να παράγουν τον πλούτο σε 300-400 πολυεθνικές...

    Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ απλώς τους έλεγε => βλέπεις οι πρόσφυγες και μετανάστες είναι αυτοί που σε άφησαν χωρίς εργασία, τους έβαζαν μέσα και λίγο θρησκευτικό συναίσθημα και ΈΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΟΝ ΤΈΛΕΙΟ ΝΕΟ~ΦΑΣΊΣΤΑ ... δυστυχώς ΑΥΤΕΣ Σκυλίσιες μήτρες που γεννούν τους ΦΑΣΊΣΤΕΣ δεν ξεριζοθικα ΚΑΙ φαίνεται καθαρά από την πολιτική και τους πολιτικούς της Γερμανία με της νέοφιλελεύθερες ιδέες τους=> Χρέος~~~Ανταγωνισμός~~ Ανάπτυξη χωρίς κανόνες ~~κέρδος με όποιο τρόπο και για λίγους..


    Uros...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον Σύριζα τι να πω !!!! ΕΎΓΕ τους, κατάφεραν να κάνουν αυτά που η λεγομένη ΔΕΞΙΆ ΔΕΝ το διανοούνταν να κάνει ούτε στα καλύτερα της ΌΝΕΙΡΑ...

    Η Ανθρώπινη ζωή είναι το ύψιστο αγαθό και όχι η βαρβαρότητα του πιστωτή και μάλιστα του δόλιου και ύπουλου πιστωτή...

    Το λάθος έγινε για τρίτη φορά σας άφησαν οι άλλες χώρες της της Ευρώπης να μπείτε στα κυριαρχικά τους δικαιώματα ως ολοκληρωτικό καθεστώς χωρίς φραγμούς..

    Η Γαλλία ΑΝ διαλυθεί άλλη μια φορά από την Γερμανική ΜΠΌΤΑ θα το πλήρωση ακριβά ΑΝ σας ακολουθεί ως πειθήνιο ων...Όλοι γνωρίζουν όπως και εσείς κ. Μέρκελ ότι ο κ. Μακρόν είναι κατασκεύασμα και ΕΝΑΣ αχταρμά δεξιώσοσιαληστών που αν αποτύχει ο κ. Μακρόν είναι σίγουρο ότι θα ελθει η ΜΑΎΡΗ καταιγίδα δυστυχώς να σκεπάσει την Ευρώπη που λέγετε ΛΕΠΈΝ...

    Ένταξη δεχόμαστε ως Έλληνες τις μαλακίες του ιμπεριαλισμού σας, όμως έχετε κάνει ανθρώπους καμικάζι ..και από τρομοκράτη καμικάζι κάνεις δεν γλυτώνει ούτε αν τον φυλάνε 100 κομάντος, διοτι είναι αποφασισμένοι να χύνουν μαζί με το αίμα τους και αίμα αθώων !!!!! Τους οδηγεί η απογοήτευση για την ζωή που τους έχετε δημιουργήσει στης χώρες τους και με φιτίλι την ακραία θρησκεία τους σκοτώνουν στα τυφλά αθώους ΑΘΩΟΥΣ ..Όμως αυτούς τους νέους [ λούζερ]εσείς τους φτιάξετε και είναι ΜΈΣΑ στης χώρες σας και δυστυχώς χτυπουν αθώους συμπατριώτες σας και συνανθρώπους μας..

    Το φιτίλι εύκολα το ανάβουν όταν έχουν ΠΕΙΝΆ , πόλεμο, δολοφονίες στενών συγγενικών προσώπων τους, ανεργία, εκμετάλλευση της χώρας τους, δουλεία, πορνεία , ναρκωτικά, και πολύ από τον μέσα ΘΕΌ τους.. Έτσι η οικονομία για την ασφάλεια τον χωρών σας θα διαλύσει ,αν θέλετε 50 σωματοφύλακες για να πάει το παιδί σας για κατούρημα ..Η 10.000 για να δουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα...τραίνα...λεωφορεία..μετρό..πλοία...γάμο...κηδεία κ.τ.λ.. κ.τ.λ... κ.τ.λ....


    Σκεφτείτε λογικά διότι έχετε πάθει παράκρουση που θα μας καταστρέψει όλους και θα διάλυση την ΕΥΡΏΠΗ και το κάθε κράτος θα κλειστεί στο καβούκι του [[και όποιος αντέξει μεχρι την νύχτα τον μεγάλων μαχαιριών]]

    Uros...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο βρώμικος πόλεμος τον δημοσκοπήσεων...

    Οι δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα δεν έχουν σκοπό να καταδείξουν την αληθινή επιθυμία, αγωνία, και προσδοκίες του απλού πολίτη.. ΆΛΛΑ πως θα τον καθοδηγήσουν εκεί που τους έχουν δασκαλέψει αυτοί που καταστρώνουν τον επόμενο σχέδιο... Κατά την ταπεινή μου γνώμη και γνώση είναι οι πιο βρόμικοι προπαγανδιστές του συστήματος ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΤΏΡΑ.

    Έκανα μια ερευνά που είναι απλή να την κάνει ο κάθε ένας /μια μας.. Οι δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα γίνονται τηλεφωνικά ..Τι σημαίνει αυτό;; ότι αμέσως γνωρίζω το προφίλ του ερωτώμενου και συνδυάζω το τι θα ρωτήσω..π.χ[[ αν είναι συνταξιούχος θα το βοηθήσω να μου πει το τι κακό και περικοπές έχει υποστεί, άνεργος το ίδιο , υπέρ φορολογούμενος το ίδιο κ.τ.λ ]].. Όμως στα ΔΈΚΑ τηλεφωνήματα δεν μας λένε ότι δεν τους ΑΠΑΝΤΟΎΝ οι ΕΦΤΆ ΕΡΩΤΏΜΕΝΟΙ και το τι βρισιές τους ΛΈΝΕ...

    Το άλλο που διαπίστωσα είναι ότι όταν έπαιρνα τηλέφωνο στελεχών κομμάτων [[[είναι εύκολο να τα βρείτε από της κατά τόπους στης νομαρχιακές]] αν έπαιρνες 10 Συριζαίους
    και ρωτούσες για αν τα πάει ΚΑΛΆ η κυβέρνηση θα έπαιρνες ΔΈΚΑ θετικές απαντήσεις ..Το αντίστροφο τώρα, αν θα έπαιρνες ΔΈΚΑ Ν.Δημοκράτες και ρωτούσες αν τα πάει καλά η κυβέρνηση θα έπαιρνες ΔΈΚΑ αρνητικές απαντήσεις...

    Όμως δεν σταματήσαμε εκεί [[παρανομήσαμε]] για να μάθουμε που το πάνε όλοι αυτοί που φωνάζουν ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ και με πρωθυπουργό τον κ. Στουρνάρα!!!Ποιοι το φωνάζουν και μάλιστα και με την βοήθεια ξένων μυστικών υπηρεσιών;;; ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ που έχουν ΥΠΟΓΡΆΨΕΙ μνημόνια και ο κ. Λεβέντης που θέλει δημοκρατία~~μισθός βουλευτή άλλα τεχνοκράτες κυβερνήτες [ Γραφικότητα του σε όλο της το ΜΕΓΑΛΕΊΟ] ...

    Ναι αυτό είναι το πλάνο Β! τον Γερμανικών δυνάμεων κατοχής που τους ΛΈΝΕ οι [[εθνοσωτήρες μας]] και δανειστές.. Χρωστάμε μας ΛΈΝΕ τα παπαγαλάκια και τα μνημονιακά τσιράκια τους από το πρωί μέχρι το βράδυ στα ΜΜΕ ΤΟΥΣ...Αλήθεια αυτοί δεν χρωστάνε ΤΊΠΟΤΑ στην Ελλάδα ...Κάτι κατοχικά δάνεια τα ξεχάσαν ΌΛΟΙ έτσι εύκολα για τον μισθό του Γκάουλάιτερ ;;;;...Για της υποδομές που ανατίναζαν φεύγοντας;;;; για τους βιασμούς και της εκτέλεσης που έκαναν;;;Για τον πλούτο που έπαιρναν από την Ελληνική ΓΗ ;; Σας ερωτώ ευθέως ΟΛΟΥΣ έχουν καμιά διαφορά από την Τουρκική ΚΑΤΟΧΉ;; και γιατί μισούμε, ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΚΆΝΟΥΜΕ, ΜΌΝΟ τους Τούρκους!!!...

    Που είναι ο Πινόκιο πρωθυπουργός που φώναζε για τα κατοχικά δάνεια ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ υπογράφει μνημόνια 100 ετών και βάλε;;; Που είναι η Αξιωματική αντιπολίτευση ο κ. Μητσοτάκης που ΜΑΣ ΛΈΕΙ το κράτος έχει συνέχεια ==>>ΑΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΕΡΏΣΕΤΕ ΌΛΑ ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΩ ΤΊΠΟΤΑ ΠΊΣΩ<<== Απλώς λέει θα ΦΤΙΆΞΕΙ άλλο μείγμα ΔΗΛΗΤΗΡΊΟΥ να τελειώσει τον Ελληνα.. Με συνταγή ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ θα ΕΊΝΑΙ η με ΑΔΩΝΙ;;;

    Ποιος την ζωή μας κυνηγά;;; Ποιος;;; Η Αστάθεια λένε, πια αστάθεια;; ΕΔΏ ο Πινόκιο τα έδωσε όλα για 100 χρόνια..Το καμικάζι τρομοκράτη Ελληνα φοβούνται και επειδή το έργο αυτό θα παιχτεί σύντομα με της κατάσχεσης και θα ΑΥΤΟΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΦΤΩΧΟΊ άνθρωποι μαζί με τα παιδιά τους θελουν να δουν τι αντίστασης μας έχουν απομείνει.. ΔΙΌΤΙ ΚΑΤΆΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ να πιάνουν τα ΛΑΜΟΓΙΑ και θα ξεκινήσουν από τους φτωχούς ανθρώπους ΤΆΧΑ για να πιάσουν ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;...ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΟΙΚΌΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ ΛΈΓΕΤΕ ΕΛΛΆΔΑ..ΜΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΉ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΆΝΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΧΈΡΙ ΧΈΡΙ..


    Uros




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ!


    Σου Είπαν Ψέματα Πολλά
    Ψέματα Σήμερα Σου λένε Ξανά
    κι Αύριο Ψέματα Ξανά θα σου πουν.
    Ψέματα σου λένε οι Εχθροί Σου
    μα κι οι Φίλοι Σου με Ψεύτικες Αλήθειες Σε κοιμίζουν.
    Ψεύτικη δόξα σου τάζουν οι ΨΕΥΤΕΣ
    μα κι οι Φίλοι Σου σού κρύβουν την Αλήθεια.
    Πού Πας με Ψεύτικα ΟΝΕΙΡΑ;
    Πού Πας με Ψεύτικα ΟΝΕΙΡΑ;
    Καιρός ΝΑ σταματήσεις
    καιρός ΝΑ τραγουδήσεις
    καιρός ΝΑ κλάψεις και να πονέσεις
    καιρός ΝΑ Δεις.
    Καιρός ΝΑ παλέψεις.
    Καιρός ΝΑ Αντισταθείς.
    Καιρός να Επαναστατήσεις για ΝΑ Ζήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση