GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοίγουν οι δρόμοι στην Αθήνα: Ολοκληρώθηκε στο συλλαλητήριο

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενάντι...


Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο το οποίο συζητείται στη Βουλή και θα ψηφιστεί αύριο.

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα στη συμβολή των οδών Σταδίου και Βασιλέως Γεωργίου όταν ομάδες αναρχικών ενεπλάκησαν με τις δυνάμεις των ΜΑΤ πετώντας βόμβες μολότοφ και πέτρες. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με εκτεταμένη ρίψη δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στην Πατησίων από το ύψος της Βερανζέρου και μπροστά από το Μουσείο.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος του συντονισμού των πρωτοβάθμιων σωματείων: «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ αποφασισμένοι να παροτρύνουμε όλο τον κόσμο να βγει στους δρόμους .Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν με τον συντονισμό των πρωτοβάθμιων σωματείων για μια πραγματική μάχη σήμερα κι αύριο απέναντι στο επαίσχυντο 4ο μνημόνιο.».

Με σύνθημα «την ενότητα και τον ξεσηκωμό ενάντια στο τέταρτο μνημόνιο» η Λαϊκή Ενότητα καλούσε τους εργαζόμενους και συνολικά τον ελληνικό λαό να συμμετάσχει στη σημερινή απεργία.

Οργανώσεις της Αριστεράς καθώς και εργατικά σωματεία καλούν σε συγκεντρώσεις αύριο στο Σύνταγμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πολυνομοσχέδιο που θα ψηφίζεται εκείνη την ώρα.

Φωτογραφία: Γιάννης Κέμμος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση