GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ξέσπασμα της Σόφης Πασχάλη για Βαλαβάνη και Λάουρα - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στο "Survivor Πανόραμα" ήταν σήμερα η Σόφη Πασχάλη, η οποία σχολίασε την αποχώρηση της Λάουρας. Όπως είπε, από την τ...


Καλεσμένη στο "Survivor Πανόραμα" ήταν σήμερα η Σόφη Πασχάλη, η οποία σχολίασε την αποχώρηση της Λάουρας.

Όπως είπε, από την τελευταία ψηφοφορία ήταν δεδομένο ότι θα έφευγε μια από τις δυο κοπέλες. Και αυτό γιατί πάντα φεύγουν πρώτα οι κοπέλες από αυτά τα παιχνίδια, όπως υποστήριξε.

«Αν έφευγε η Ευρυδίκη, σε αυτούς που ήθελαν να φύγει η Ευρυδίκη, δεν σκέφτονται ότι το παιχνίδι είναι και αγωνιστικό, έτσι ώστε πρέπει να κερδίζουν; Κάποιον από την ομάδα θα αγαπάνε...», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την αρνητική κριτική που έχει λάβει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από το τηλεοπτικό κοινό, η γνωστή γυμνάστρια δήλωσε:

«Και τι σας έχει χαλάσει στην Ευρυδίκη; Έχει κάνει κάτι; Η Ευρυδίκη δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα αρνητικό. Ίσα ίσα που βοηθάει την ομάδα της πάρα πολύ!».

«Γιατί ποιο λόγο να τραβήξουν αυτά τα κορίτσια που είναι μια χαρά κορίτσια, είναι καλά κορίτσια γιατί να τραβήξουν αυτά που μου κάνανε εμένα π.χ; Γιατί πρέπει να υπάρχει τόσος μεγάλος φανατισμός από την στιγμή που εσείς δεν πεινάτε, δεν κρυώνετε, δεν βρέχεστε και εμείς τα περνάμε αυτά. Για σας είναι μόνο παιχνίδι. Για μας είναι ζωή. Το ξαναλέω. Δεν είναι παιχνίδι για μας», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση