GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γλυκά Νερά: Ποιος ήταν ο αθλητής του bodybuilding που δολοφονήθηκε...

Απίστευτη εκτέλεση για ξεκαθάρισμα λογαριασμών σημειώθηκε σήμερα το πρωί μπροστά στα μάτια των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών...

Απίστευτη εκτέλεση για ξεκαθάρισμα λογαριασμών σημειώθηκε σήμερα το πρωί μπροστά στα μάτια των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών.
Ενας άντρας, πατέρας μαθητή του δημοτικού, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, στην οδό Σαλώνων στα Γλυκά Νερά, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε ελαφρά και μία γυναίκα, που, όμως, δεν είχε σχέση με την υπόθεση.
Ο νεκρός άντρας, είναι ο γνωστός μπράβος της νύχτας και αθλητής του bodybuilding Β. Γ.. Την ώρα που άφηνε το παιδί του στο 2ο δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά δέχτηκε δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ από τέσσερις άντρες με κράνη.
Αστυνομικές πηγές «βλέπουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τη στυγερή εκτέλεση. Ο 50χρονος bodybuilder φέρεται να ήταν ένα από τα ηγετικά μέλη ομάδας «νονών» της νύχτας που είχε θανάσιμη κόντρα με αντίπαλη ομάδα που πουλούσε προστασία την περασμένη δεκαετία.
Σύμφωνα με πληροφορίες το 2010 σε δικογραφία για κύκλωμα της νύχτας υπήρξε διάλογος μεταξύ του συγκεκριμένου ανθρώπου και ενός άλλου μπράβου στον οποίο γινόταν αναφορά για την αμοιβή τους για μια δολοφονία.
Επίσης ήταν καταζητούμενος για διάφορες υποθέσεις, είχε καταδικαστεί σε επτά χρόνια κάθειρξη για διάφορα αδικήματα και το 2011 είχε παραδοθεί μόνος του στην 4η ανακρίτρια Πειραιά.
Στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2004 φέρεται να είχε γίνει δολοφονική επίθεση σε βάρος του και τότε τραυματίστηκε σοβαρά. Για εκείνη την υπόθεση μάλιστα, μερικά χρόνια αργότερα, το 2006, είχαν γίνει τέσσερις συλλήψεις ανδρών που ενδεχομένως να λειτουργούσαν για λογαριασμό της αντίπαλης ομάδας.

1 σχόλιο

  1. ΠΆΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΆΛΟ ΠΑΙΔΊ ΤΟΝ ΈΦΑΓΕ ΤΟ ΧΏΜΑ..... ΜΠΡΑΒΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ..ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΟΝΤΆ ΣΤΟ ΑΔΕΛΦΌ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗΝΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΏΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΘΑΡΑΚΟΥ...ΠΩΣ ΦΕΎΓΟΥΝ ΈΤΣΙ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΜΥΑΛΆ???? ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΑΝΆΠΤΥΞΗ ??ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΑΤΥΧΊΑ ΜΑΣ!!!!ΠΩΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση