GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνεργοι και ξεχασμένοι celebrities κάνουν ουρά για το Survivor 2

Ανεργοι και άνθρωποι με οικονομικά προβλήματα αλλά και καλλιτέχνες και αθλητές που είδαν τις μετοχές τους να πέφτουν και χάθηκαν από το...


Ανεργοι και άνθρωποι με οικονομικά προβλήματα αλλά και καλλιτέχνες και αθλητές που είδαν τις μετοχές τους να πέφτουν και χάθηκαν από το προσκήνιο - θα προσπαθήσουν να μπουν στο Survivor 2, καθώς βρίσκουν στο ριάλιτι επιβίωσης ένα μέσο για να ξεφύγουν από τη μέγκενη της κρίσης (οι μεν) αλλά και να ξαναέλθουν στην επικαιρότητα (οι δε).
Ολοι μιλούν για κοινωνικό φαινόμενο, και δεν έχουν άδικο, αφού πρόκειται για το πρόγραμμα που παρακολουθούν σταθερά 2.000.000 Ελληνες, ενώ περίπου 10.000 από αυτούς ονειρεύονται να πάρουν μέρος στον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού.
Σύμφωνα με την Espresso, οι αιτήσεις των υποψηφίων που θα «επανδρώσουν» τη νέα ομάδα των «Μαχητών» -ή όπως αλλιώς την ονομάσουν αυτή τη φορά-, όταν ανοίξει η διαδικτυακή φόρμα αναμένεται να ξεπεράσουν τις 10.000! Ηδη το τηλεφωνικό κέντρο του Σκάι παίρνει καθημερινά φωτιά από τα τηλεφωνήματα των ενδιαφερομένων, οι οποίοι ρωτούν να μάθουν τι πρέπει να κάνουν για να είναι υποψήφιοι στον β' κύκλο του reality.
Ανάλογο αμόκ επικρατεί και στους ξεχασμένους celebrities που ενδιαφέρονται να γίνουν οι επόμενοι Διάσημοι.
Αλλωστε, όπως δήλωσε πρόσφατα και η διευθύντρια Προγράμματος του Σκάι Αλκηστις Μαραγκουδάκη, «αν είχαμε 3.000 αιτήσεις πέρυσι για το “Survivor”, φέτος είναι πολύ περισσότερες και είναι πολύ πιο γνωστός κόσμος απ' ό,τι πέρυσι. Επειτα από αυτή την επιτυχία, πολλοί πιστεύουν ότι ξαναχτίζεται η καριέρα τους πάνω σε αυτό». Μάλιστα, η μεγάλη ζήτηση από την πλευρά των «διασήμων», αναμένεται να ρίξει το κασέ τους, το οποίο λέγεται ότι στο Survivor που παίζεται είναι 2.000 ευρώ την εβδομάδα, το οποίο, κατά περίπτωση, μπορεί να ανεβαίνει κι άλλο.
Σύμφωνα με διαδικτυακά δημοσιεύματα, ο Νίκος Αναδιώτης και η Κατερίνα Τσάβαλου βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με το κανάλι. Ωστόσο, η ηθοποιός μιλώντας στην «Espresso» διαψεύδει κάτι τέτοιο. «Το τηλέφωνό μου δεν έχει χτυπήσει. Δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση» μας λέει.
Πάντως, πληροφορίες λένε ότι από τον Σκάι έχουν προσεγγίσει εκ νέου τα πρόσωπα που ήθελαν για το Νο1 «Survivor» (Γιώργος Μανίκας, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Χρήστος Χολίδης, Ελευθερία Ελευθερίου κ.ά.), αλλά για κάποιον λόγο η συνεργασία τους δεν ευοδώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση