GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα Coca-Cola Xωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια. Το ταξίδι ξεκινάει από την Ελλάδα.

Κάθε μέρα είναι μία ευκαιρία να ξεκινήσει μία νέα ιστορία, μία νέα δημιουργία. Για την Coca-Cola στην Ελλάδα αυτή η ημέρα ήρθε, για μία ...


Κάθε μέρα είναι μία ευκαιρία να ξεκινήσει μία νέα ιστορία, μία νέα δημιουργία. Για την Coca-Cola στην Ελλάδα αυτή η ημέρα ήρθε, για μία ακόμη φορά, με τη νέα Coca-Cola Xωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, που παρουσίασε για πρώτη φορά παγκοσμίως στη χώρα μας.

Οι πάνω από 1.600 εργαζόμενοι της Coca-Cola και της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Ελλάδα είναι οι πρωταγωνιστές, καθώς, ο καθένας από τον ρόλο του, συνέβαλαν στην παρουσίαση της πρώτης παγκοσμίως Coca-Cola χωρίς θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια στους Έλληνες καταναλωτές.

Το νέο προϊόν έρχεται να προστεθεί στις τέσσερις επιλογές που ήδη απολαμβάνουν οι Έλληνες καταναλωτές: την Coca-Cola Αυθεντική Γεύση, την Coca-Cola Μηδέν Ζάχαρη Μηδέν Θερμίδες, την Coca-Cola Light και την Coca-Cola Μηδέν Ζάχαρη Χωρίς Καφεΐνη. Η νέα Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια έχει τη γνωστή και αγαπημένη γεύση που περιμένει κανείς από την Coca-Cola.

Το ταξίδι της νέας Coca-Cola ξεκινάει από το megaplant της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Σχηματάρι Βοιωτίας, το μεγαλύτερο εργοστάσιο αναψυκτικών και χυμών της χώρας μας, όπου πρόσφατα ολοκληρώθηκε μια επένδυση 24 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό και την επέκτασή του. Τοπικά παράγεται και το 96% των αναψυκτικών που διαθέτει η εταιρεία στην Ελλάδα, αλλά όχι μόνο. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι το megaplant της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Σχηματάρι καλύπτει 100% τις ανάγκες για την αγορά της Βουλγαρίας σε κουτί αλουμινίου με: Coca-Cola Αυθεντική Γεύση, Coca-Cola Μηδέν Ζάχαρη Μηδέν θερμίδες, Coca-Cola Light και Sprite.

Ένα μεγάλο ταξίδι ξεκινά με ένα πρώτο βήμα. Όταν το βήμα αυτό γίνεται στην Ελλάδα, από χέρια, τα οποία σταθερά και με πάθος συνεχίζουν να δημιουργούν, αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι!

Δες εδώ το βίντεο από την πρώτη ημέρα παγκόσμιας παραγωγής στο megaplant Σχηματαρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση