GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ιαβέρης μιλά για τις καταγγελίες με τους ανεύθυνους γονείς...

Για τις καταγγελίες που φτάνουν καθημερινά  με φωτογραφίες που δείχνουν ανεύθυνους γονείς οι οποίοι βάζουν μικρά παιδιά σε μηχανάκια κα...


Για τις καταγγελίες που φτάνουν καθημερινά  με φωτογραφίες που δείχνουν ανεύθυνους γονείς οι οποίοι βάζουν μικρά παιδιά σε μηχανάκια και μάλιστα χωρίς κράνος, μιλά ο εκπαιδευτής ασφαλούς οδήγησης Τάσος Μαρκουίζος, γνωστός ως Ιαβέρης.

O Ιαβέρης λέει στο enikos.gr τι μπορεί να σκέφτεται ένας γονιός που προχωρά σε μια τέτοια απερίσκεπτη ενέργεια.
"Είναι άφοβος, πιστεύει ότι μπορεί να συμβεί μόνο σε κάποιον άλλον τέτοιο κακό, όλοι πιστεύουν ότι ο θάνατος και η δυστυχία θα συναντήσουν κάποιον άλλον και ποτέ αυτόν" επισημαίνει.
"Εγώ θεωρώ ότι το δίκυκλο είναι ο μέγας εξολοθρευτής, είναι το πιο επικίνδυνο μεταφορικό μέσο" τονίζει ο Ιαβέρης ο οποίος κάνει λόγο για "έλλειψη παιδείας".

"Η παιδεία είναι τα βιώματα που έχει κάθε παιδί από τα πρότυπά του και αντιγράφει με το που ανοίγει τα ματάκια του, τα πρώτα έξι χρόνια ανεξίτηλα, τι κάνει ο παππούς του, η μαμά του, ο μπαμπάς του, όλο αυτό το πράγμα το συνοδεύει μέχρι να πάει στο σχολείο. Και μετά δεν υπάρχει καμία ουσιαστική βελτίωση" σημειώνει.
"Δεν φοβάται κανένας τον θάνατό του, είναι φοβερό" τονίζει ο Ιαβέρης.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση