GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα από τον ESM: Σημασία για την Ελλάδα έχουν οι μεταρρυθμίσεις, όχι τόσο το χρέος

«Η υπερβολική έμφαση στην ελάφρυνση του χρέους αποσπά την προσοχή από αυτό που χρειάζεται πραγματικά να γίνει: πλήρης ιδιοκτησία το...


«Η υπερβολική έμφαση στην ελάφρυνση του χρέους αποσπά την προσοχή από αυτό που χρειάζεται πραγματικά να γίνει: πλήρης ιδιοκτησία του προγράμματος και πλήρης εφαρμογή του από την Ελλάδα», δήλωσε ο επικεφαλής του κλιμακίου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Νίκολα Τζιαμαριόλι, στο πλαίσιο του συνεδρίου του «Economist».
Παράλληλα, ο κ. Τζιαμαριόλι ανέφερε ότι το κλειδί ώστε να πετύχει το τρίτο Μνημόνιο δεν είναι η ελάφρυνση του χρέους, αλλά η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και η «ιδιοκτησία» του προγράμματος από τις ελληνικές Αρχές.
«Φυσικά η βιωσιμότητα του χρέους είναι ένα σημαντικό θέμα, αλλά θα ήταν πολύ καλύτερα εάν η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από το τι κάνει η Ελλάδα για να εφαρμόσει το πρόγραμμα», είπε ο επικεφαλής του κλιμακίου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, σημειώνοντας ότι η έμφαση στο χρέος αποσπά την προσοχή από τα όσα πρέπει να γίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση