GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ της Eurovision - Που κατατάσσουν την Ελλάδα

Η μεγάλη βραδιά για τον τελικό της Eurovision έφτασε με τους συμμετέχοντες να περιμένουν εναγωνίως την έναρξη του μουσικού διαγωνισμού. ...


Η μεγάλη βραδιά για τον τελικό της Eurovision έφτασε με τους συμμετέχοντες να περιμένουν εναγωνίως την έναρξη του μουσικού διαγωνισμού.

Όπως γίνεται κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι προβλέψεις για τον τελικό νικητή, αλλά και για τις χώρες που τις συνοδεύει ο τίτλος του φαβορί, δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, την «τιμητική» τους για την πρώτη θέση έχουν η Ιταλία και η Πορτογαλία. Από την άλλη πλευρά, στην κατηγορία των αουτσάιντερ βρίσκεται η Ισπανία, η Αλβανία, η Σλοβενία, η Φινλανδία, η Αυστρία και η Ελβετία.

Αναφορικά με την συμμετοχή της Ελλάδας, η οποία θα εκπροσωπηθεί από την Ντέμυ με το «This is love» δεν υπάρχουν ιδιαίτερες προσδοκίες για καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία του διαγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση