GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δάφνη: Τι έγραφε στο προφίλ του στο Facebook ο 52χρονος «τυφλός»

Σε κατάσταση ισχυρού σοκ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Τζάνειο η νεαρή φοιτήτρια που έπεσε θύμα αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης από...


Σε κατάσταση ισχυρού σοκ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Τζάνειο η νεαρή φοιτήτρια που έπεσε θύμα αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης από τον 52χρονο στην υπόγεια γκαρσονιέρα του στη Δάφνη. Ο ίδιος εμφανίστηκε στο εισαγγελέα προκλητικός, με γραμμή υπεράσπισης την αναπηρία του – δηλώνει κατά 95% τυφλός -  και είπε ότι δεν βίασε την κοπέλα, είχαν σχέση και μάλιστα την είχε δέσει επειδή αυτό ήταν το φετίχ της.
Ωστόσο – αν και τυφλός όπως ισχυρίζεται – είχε καλωδιώσει μόνος του όλο το διαμέρισμα με κάμερες και υπολογιστές ενώ ο ίδιος ήταν ενεργός χρήστης στο Facebook.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΒΗΜΑ, ο 52χρονος εργαζόταν παλαιότερα σε εταιρεία υπολογιστών και έπαιρνε επίδομα για απώλεια της τάξης του 95% της όρασής του.
Επίσης είχε προφίλ στο Facebook με 1196 φίλους, όπου εμφανιζόταν ως ήρωας κόμικ "Daredevil" (παρόμοιο με τον» Μπάτμαν»).
Σε αυτό προχωρούσε σε δεκάδες αναρτήσεις καθημερινά και συνομιλίες με τους …χιλιάδες διαδικτυακούς «φίλους» του από όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στους «φίλους» παρουσιάζονται και άτομα με ασαφές προφίλ, πάλι με ήρωες κόμικ, ηλεκτρονικών παιγνιδιών κλπ. Ανάμεσα στις αναρτήσεις του και μία πρόσφατη που αναφέρει ότι «δεν έχω ν αποδείξω τίποτα σε κανέναν».
Οι αστυνομικοί πάντως αποκλείουν το ενδεχόμενο ο 53χρονος να είχε συνεργό, ενώ εξετάζουν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του και άλλα ευρήματα στο σπίτι του στην Δάφνη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες πριν από ένα χρόνο στόχευε την υπογραφή «συμφώνου συμβίωσης» με μία νεαρή αλλοδαπή που μερικές φορές του καθάριζε το σπίτι. Όμως αυτό φέρεται να ματαιώθηκε όταν - σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του - «η κοπέλα είχε εμπλοκή με κύκλωμα σωματεμπορίας».
Επιπλέον ο 52χρονος είναι σεσημασμένος για κλοπές, ενώ ερευνάται τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.
Ο 52χρονος οδηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του διώξεις για τα αδικήματα:
- της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή, για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)

- βιασμού κατ' εξακολούθηση (κακούργημα)

- παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)

- και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση