GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουσουλμάνος ζητά από τη FIFA οι ποδοσφαιριστές να μην κάνουν το σταυρό τους

Ένας μουσουλμάνος κληρικός, αξιώνει από την FIFA να απαγορευτεί οι παίκτες να κάνουν το σταυρό τους εντός του γηπέδου. Όπως ήταν αναμ...


Ένας μουσουλμάνος κληρικός, αξιώνει από την FIFA να απαγορευτεί οι παίκτες να κάνουν το σταυρό τους εντός του γηπέδου. Όπως ήταν αναμενόμενο, γράφει το russian today, όχι μόνο η πρότασή του δεν εισακούστηκε αλλά ξέσπασε και «πόλεμος» στο διαδίκτυο. 
 
Ο Mohammed Alarefe μπορεί να υπερηφανεύεται για τους 17,5 εκατομμύρια followers στο Twitter, οι οποίοι μάλλον είναι απίθανο να επηρεάσουν την ελίτ της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
 
«Βλέπω βίντεο με αθλητές, με ποδοσφαιριστές να τρέχουν, να σκοράρουν και όταν κερδίζουν να κάνουν το σύμβολο του σταυρού στο στήθος τους και η ερώτησή μου είναι οι κανονισμοί της FIFA δεν το απαγορεύουν αυτό;», διερωτήθηκε διαδικτυακά. Η απάντηση ήρθε από δεκάδες χρήστες του Twitter οι οποίοι του απάντησαν, λίγο πολύ, ότι ακόμα και οι μουσουλμάνοι αθλητές πανηγυρίζουν με το δικό τους τρόπο και πως η FIFA έχει ενωτικό χαρακτήρα.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση