GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Forum του CEO Clubs στις 25 Μαΐου

Το CEO Clubs για άλλη μια φορά πρωτοπορεί, καλώντας CEOs και στελέχη των ομάδων τους να διευρύνουν τη σκέψη και τις δυνατότητές τους ...


Το CEO Clubs για άλλη μια φορά πρωτοπορεί, καλώντας CEOs και στελέχη των ομάδων τους να διευρύνουν τη σκέψη και τις δυνατότητές τους στο Forum που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου στο μοναδικό χώρο του Ecali Club, με θέμα «Shiftability: Shifting in what’s next».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο διεθνώς αναγνωρισμένος Corporate Transformation Specialist και διακεκριμένος Executive Coach, Hendre Coetzee. Ο Hendre Coetzee έχει πάνω από 20 χρόνια συμβουλευτικής εμπειρίας στον επιχειρηματικό κλάδο και μεγάλη φιλανθρωπική δράση σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το έργο του εκτείνεται σε περισσότερες από 50 χώρες και έχει φιλοξενηθεί σε πολλά πανεπιστήμια, μεταξύ των οποίων και το Χάρβαρντ. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες όπως, IBM, Microchip Technologies, API, Disney, ESPN, Estee Lauder, Revlon, New York Life και FedEx, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες στα στελέχη τους.

Οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στην έννοια του Shiftability και θα αγκαλιάσουν την πολυπλοκότητα, ανοίγοντας ένα νέο πεδίο δυνατοτήτων, αντί να εγκλωβίζονται στο φόβο της αβεβαιότητας. Το Shiftability είναι η τέχνη του να είσαι ευέλικτος και να προσαρμόζεσαι στις απαιτήσεις της εκάστοτε περίστασης, δημιουργώντας δεσμούς επικοινωνίας που αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας.

Δεν είναι συμβιβασμός πεποιθήσεων, είναι κατανόηση της σημαντικότητας του άλλου και σύνδεση μέσω κοινών σημείων. Shiftability σημαίνει για τους συμμετέχοντες ότι θα μάθουν να αποκτούν επίγνωση του περιβάλλοντος και θα προσαρμόζονται ανάλογα, παραμένοντας αληθινοί σε μια ανοιχτή επικοινωνία αμοιβαίου οφέλους που θα φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Θα γίνουν πιο διορατικοί και συνειδητοί στην αντιμετώπιση έντονων και απαιτητικών περιστάσεων που δημιουργεί η ίδια η ανάγκη για επικοινωνία, τόσο ενδοεταιρικά όσο και με ομάδες ενδιαφέροντος και, φυσικά, τους τελικούς αποδέκτες των προϊόντων και υπηρεσιών τους.

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ καθώς και τη δυνατότητα συμμετοχής.

teco3zyi

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση