GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

FT: Η Ελλάδα προσφέρει ευκαιρίες σε επενδυτές που ρισκάρουν

Ένα θερινό σινεμά σε ένα φυσικό σκηνικό με τα φώτα της πόλης να λαμπυρίζουν και τον μπλε ουρανό του Αιγαίου είναι η τελευταία ατραξιόν ...


Ένα θερινό σινεμά σε ένα φυσικό σκηνικό με τα φώτα της πόλης να λαμπυρίζουν και τον μπλε ουρανό του Αιγαίου είναι η τελευταία ατραξιόν για αυτούς που πηγαίνουν για ψώνια στο One Salonica, το εμπορικό κέντρο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Η νέα αυτή οθόνη είναι η όγδοη που έχει ανοίξει η αυστριακή Cineplexx στο εμπορικό κέντρο, σε μια φτωχογειτονιά, από τότε που ήρθε η εταιρεία στην Ελλάδα, πριν από δυο χρόνια. Ο Christof Papousek, διευθύνων οικονομικός σύμβουλος και εταίρος της Cineplexx, λέει πως η επένδυση έχει πάει καλά.
«Είμαστε κερδοφόροι εδώ, αισθανόμαστε σε πολύ άνετη θέση και είμαστε έτοιμοι να επεκταθούμε στην ελληνική αγορά», δηλώνει.
Αυτή η αυτοπεποίθηση μπορεί να μοιάζει σχεδόν αδιανόητη. Η Ελλάδα μαστίζεται από την οικονομική κρίση εδώ και χρόνια: πράγματι η Cineplexx έφτασε στα μέσα του 2015, όταν η χώρα έφευγε από τον επενδυτικό χάρτη της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση