GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Game of Thrones: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το νέο κύκλο αίματος

Οι νέες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα για τον 7ο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του HBO δίνουν μία γεύση από τις ακόμα πιο επι...


Οι νέες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα για τον 7ο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του HBO δίνουν μία γεύση από τις ακόμα πιο επικές μάχες που διαδραματίζονται στη συνέχεια.

Στη μία φωτογραφία η ατρόμητη Καλίσι βρίσκεται στη ράχη ενός από τους δράκους της, που έχουν μεγαλώσει τόσο ώστε να φτάνουν το μέγεθος περίπου ενός μεγάλου επιβατικού αεροπλάνου. Αλλά η φωτογραφία δεν αποκαλύπτει μόνο το μέγεθος του δράκου.

Η φωτογραφία προέρχεται από μία μάχη. Πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει λένε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο αιματηρή μάχη στην ιστορία της αγαπημένης σειράς. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, για να γυριστούν οι σκηνές της μάχης χρειάστηκαν περίπου 100 άλογα και 500 κομπάρσοι, οι οποίοι μάλιστα πέρασαν από στρατιωτική εκπαίδευση για να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σεναρίου.

Αυτό όμως που δεν έχει διαρρεύσει είναι το ποιος είναι απέναντι στην Ντενέρις στην επική μάχη. Οι φήμες ξεκίνησαν και πολλαπλασιάζονται συνεχώς μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας.

Oι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο Entertainment Weekly. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση