GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πορνοστάρ «χτύπησε» ελληνικό τατουάζ από το Google translate!

Η Nicole Aniston είναι μια εντυπωσιακή πορνοστάρ με χιλιάδες πιστούς ακολούθους στα social media. Διαθέτει ένα άκρως καλογυμνασμένο σ...


Η Nicole Aniston είναι μια εντυπωσιακή πορνοστάρ με χιλιάδες πιστούς ακολούθους στα social media. Διαθέτει ένα άκρως καλογυμνασμένο σώμα και έχει και τατουάζ. 

Το πρόβλημα είναι πως αποφάσισε να μοιραστεί μέσω Instagram μια φωτογραφία της στην οποία επιδεικνύει τόσο την γυμνή πλάτη της όσο και το τατουάζ.

Το τατουάζ είναι στα ελληνικά και γράφει: «ευτυχισμένος, ασφαλη και λοιπόν»! Βγάζετε άκρη; Όχι, βέβαια. Και είναι λογικό αφού όποιος αποφάσισε να γράψει κάτι τέτοιο (η ίδια η ο tattoo artist που το… επιμελήθηκε) αντί να ανοίξει κανένα λεξικό, εμπιστεύτηκε το  Google Translate.

Κατά πάσα πιθανότητα η γνωστή πορνοστάρ ήθελε να αποδώσει στα ελληνικά το «Happy, Safe and Well» (προέρχεται από το Wellbeing, που σημαίνει ευεξία) αλλά αυτό που κατάφερε να δημιουργήσει τελικά είναι μια γκάφα επικών διαστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση