GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Grec ή αλλιώς πού συναντιούνται όλοι στην Κέρκυρα

Από το 1997, όταν ξεκίνησε την λειτουργία του και έως σήμερα, το Grec αποτελεί σταθερή επιλογή των ντόπιων που αναζητούν κάτι «παραπάνω...


Από το 1997, όταν ξεκίνησε την λειτουργία του και έως σήμερα, το Grec αποτελεί σταθερή επιλογή των ντόπιων που αναζητούν κάτι «παραπάνω» από τον καφέ ή το ποτό τους, αλλά και των επισκεπτών που ψάχνουν διακαώς στέκια με concept.
Το σημείο του είναι κομβικό, ακριβώς πίσω από το Λιστόν, στην πολυσύχναστη και πανέμορφη Καποδιστρίου, και εξαρχής καθιερώθηκε στην συνείδηση του κοινού ως ένα αυθεντικό espresso bar.

Το μικρό του μέγεθος με την προσεγμένη διακόσμηση και τα εξωτερικά του τραπεζάκια στον πεζόδρομο συνηγορούν στην ομοιότητά του με αντίστοιχα στέκια της Ιταλία που σε κάνουν να θες να κάτσεις σε ένα από τα τραπέζια τους και να ζήσεις λίγο από την αίγλη τους.
Το Grec, που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής, έχει κατορθώσει να αποκτήσει το δικό του σταθερό και πιστό κοινό που έρχεται εδώ για ένα γρήγορο εσπρεσάκι κατά τη διάρκεια της ημέρας, ένα ποτήρι κρασί ή ποτό, ενώ ιδίως τα βράδια του καλοκαιριού τα cocktails κερδίζουν την παράσταση. Διακρίνεται για το άμεσο και ευγενικό service και τις καλές τιμές.

Πληροφορίες
Καποδιστρίου 5, Παλιά Πόλη, Κέρκυρα
Τηλ. 26610 25164

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση