GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ; H Τζοάνα Λάμλεϊ σχολιάζει...

Η 71χρονη ηθοποιός Τζοάνα Λάμλεϊ ισχυρίζεται ότι ο Ίντρις Έλμπα δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, επειδή, όπως λέει, δεν ...


Η 71χρονη ηθοποιός Τζοάνα Λάμλεϊ ισχυρίζεται ότι ο Ίντρις Έλμπα δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, επειδή, όπως λέει, δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα που περιγράφεται στα βιβλία του Ίαν Φλέμινγκ.
Η Λάμλεϊ, η οποία είχε έναν μικρό ρόλο στην ταινία του Μποντ «Στην υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειοτάτης» εξέφρασε την άποψή της σχετικά με το ποιος θα μπορούσε να διαδεχτεί τον Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του 007.
«Ο Ίντρις Έλμπα είναι εκπληκτικός, αλλά δεν νομίζω ότι έχει δίκιο για τον Μποντ, ο οποίος περιγράφεται με σαφήνεια στο βιβλίο», δήλωσε η ηθοποιός στο Radio Times.
«Όταν πρόκειται για την υποκριτική δεν βλέπω το χρώμα, αλλά ο Ίντρις Έλμπα είναι έτσι κι αλλιώς ένας μεγάλος σταρ», είπε η ηθοποιός, που εμφανίστηκε μαζί με τον 44χρονο ηθοποιό στο Absolutely Fabulous, σχολιάζοντας την πιθανή ανάληψη του ρόλου σε περίπτωση αποχώρησης του Κρεγκ από την κινηματογραφική επιτυχία του Μποντ.
Οι φήμες για την αντικατάσταση του Κρεγκ ξεκίνησαν όταν ο ίδιος ο ηθοποιός δήλωσε λίγο πριν ολοκληρώσει τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας από την κινηματογραφική σειρά, πως θα προτιμούσε «να κόψω τις φλέβες μου» παρά να συνεχίσει να παίζει τον ρόλο του Βρετανού πράκτορα.
Ωστόσο μόλις λίγους μήνες πριν, οι πληροφορίες θέλουν να συνεχίζει και στην επόμενη ταινία ο Ντάνιελ Κρεγκ καθώς τα βρήκε με την παραγωγό των ταινιών Μπάρμπαρα Μπρόκολι, ύστερα από την συνεργασία που είχαν στην θεατρική παράσταση Οθέλος.
Πάντως, ο Έλμπα πέρυσι είχε δηλώσει ότι δεν έχει κάνει καμία συζήτηση για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, αν και όπως είχε δηλώσει «όπου κι αν πάω οι άνθρωποι μου λένε ότι θα ήθελαν να συμβεί αυτό. Για να είμαι όμως πραγματικά ειλικρινής, νομίζω ότι είμαι κάπως μεγάλος για το ρόλο αυτό. Τρέξιμο, αυτοκίνητα, κυρίες και μαρτίνι... ποιος θέλει να το κάνει αυτό; Ακούγεται τρομερό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση