GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H συγγραφέας του Χάρι Πότερ σχολιάζει με χιούμορ τον Ντόναλντ Τραμπ

Όποιος ακολουθεί την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ στο Twitter γνωρίζει πως η συγγραφέας του Χάρι Πότερ δεν κάνει πίσω όταν πρόκειται να σχολιάσει τ...


Όποιος ακολουθεί την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ στο Twitter γνωρίζει πως η συγγραφέας του Χάρι Πότερ δεν κάνει πίσω όταν πρόκειται να σχολιάσει τον Πρόεδρο Τραμπ και τους υποστηρικτές του.
Στην πραγματικότητα αμέσως μετά τις εκλογές του 2016 η Τζ. Κ. εξήγησε ότι θα συνεχίσει να εναντιώνεται στον Τραμπ και τους οπαδούς του λέγοντας:
«Είναι εύκολο να μη μιλάτε για να μην σας βρίζουν. Είναι εύκολο να κοιτάζετε αλλού όταν κάτι συμβαίνει σε άλλους. Μένουμε ενωμένοι. Μένουμε πιστοί στους ευάλωτους. Προκαλούμε τους φανατικούς. Δεν αφήνουμε τις φωνές του μίσους να φαίνονται ως κανονικές. Μένουμε στη γραμμή».
Αυτό είναι που κάνει η συγγραφέας μέσα από τα social media, «μένει στη γραμμή» και πολλές φορές το κάνει με χιούμορ.
Έτσι, όταν ο Αμερικανός Πρόεδρος έγραψε στο Twitter ότι «η ιστορία Τραμπ - Ρωσίας ήταν μία δικαιολογία που χρησιμοποίησαν οι Δημοκρατικοί για την ήττα τους στις εκλογές. Ίσως ο Τραμπ έκανε μία μεγάλη εκστρατεία», η Τζ. Κ. σημείωσε:
«Αναρωτιέμαι εάν ο Τραμπ μιλάει στον Τραμπεαυτό του στο τρίτο Τραμπ-πρόσωπο όταν ο Τραμπ είναι μόνος του».

...Trump/Russia story was an excuse used by the Democrats as justification for losing the election. Perhaps Trump just ran a great campaign?
Κι επειδή το Twitter αγαπάει τα λογοπαίγνια πολλοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο σχόλιο της Ρόουλινγκ με τη συγγραφέα να απαντάει στο γαϊτανάκι των αστείων σχολιασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση