GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Λεπέν θα σάρωνε αν...

Konstantinos Vergos   Οι μεγαλύτεροι πανηγυρισμοί για τον Μακρόν στην Ελλάδα δεν ειναι απο τους κεντροαριστερούς, τύπου Σημίτη, τους ...

Οι μεγαλύτεροι πανηγυρισμοί για τον Μακρόν στην Ελλάδα δεν ειναι απο τους κεντροαριστερούς, τύπου Σημίτη, τους οποίους εκπροσωπεί, αλλα απο τους συντηρητικούς, που στη Γαλλια θα ηταν Φιγιόν. Το θεμα χρηζει επιστημονικού ενδιαφέροντος!
Η ιδιαιτερότητα των Γαλλικών εκλογών, ειναι οτι η αντισυστημικη Λεπέν, δεν ειχε την υποστηριξη καποιου μεγαλου κομματος, οπως ειχαν η Τερεζα Μει και ο Ντοναλτ Τραμπ.
Αν ηταν υποψηφια του...σοσιαλιστικου κομματος οπως ο Μακρόν, 'η του συντηρητικού κομματος οπως η Τερεζα μει, θα σαρωνε. Το κλειδί, επομένως, στις επόμενες εκλογές ειναι αν οι αντισυστημικοί θα ηγούνται ενος απο τα δυο μεγάλα κόμματα.
Με μαθηματικη ακρίβεια, ολο και περισσότεροι αντισυστημικοί θα ηγούνται των μεγαλων κομματων και θα κερδιζουν εκλογές παγκοσμίως, καθως οι υπάρχοντες 'συστημικοί' οδηγησαν στην κριση του σημερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση