GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραντεβού στην πισίνα του Hilton!

Η εξωτερική πισίνα του Hilton αποτελεί διαχρονικά το αγαπημένο σημείο συνάντησης των Αθηναίων, που αναζητούν μια όαση δροσιάς στο κέν...


Η εξωτερική πισίνα του Hilton αποτελεί διαχρονικά το αγαπημένο σημείο συνάντησης των Αθηναίων, που αναζητούν μια όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης. Με διαστάσεις 25 Χ 15 μ., άνετες ξαπλώστρες, πρόθυμο προσωπικό και καθαρές εγκαταστάσεις αποτελεί την καλύτερη πρόταση για μια μικρή απόδραση εντός Αθηνών!

Στην πισίνα του Hilton, που η είναι η μεγαλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να απολαύσετε υπέροχες γεύσεις στο Oasis Pool Βar & Grill με τα εκπληκτικά κοκτέιλ και τα νοστιμότατα πιάτα. Ο Executive Chef Κώστας Αθανασίου έχει εμπνευστεί ένα άκρως καλοκαιρινό μενού, που περιλαμβάνει υγιεινές σαλάτες, μεζεδάκια για να συνοδέψετε το ποτό σας, πρωτότυπα σάντουιτς για casual dining στην ξαπλώστρα ή και κυρίως πιάτα όπως φρέσκα ζυμαρικά.

Δροσιστείτε με φρέσκους χυμούς και smoothies- αγαπημένο μας το Purple Rainμε μαύρα μούρα, ανανά, μάνγκο και χυμό πορτοκάλι- και δοκιμάστε τη σπιτική λεμονάδα και τα milkshakeσε διάφορες πρωτότυπες γεύσεις.

Η πισίνα λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ. Το Oasis PoolBar & Grill είναι ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί έως τις 7:30 το απόγευμα. Η ημερήσια είσοδος για κολύμπι κοστίζει €25 τις καθημερινές (€17 αν πάτε μετά τις 6:00 το απόγευμα) και €45 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Τα παιδιά έως 5 ετών κολυμπούν δωρεάν στην ειδικά διαμορφωμένη παιδική πισίνα, ενώ από 6 έως 12 ετών έχουν 50% έκπτωση στις ημερήσιες εισόδους και στις συνδρομές.

Ρωτήστε για τα πακέτα των τριών ή πέντε εισόδων, τα νέα οικογενειακά πακέτα εισόδων, που πραγματικά συμφέρουν, ή εναλλακτικά αποκτήστε μια μηνιαία, τρίμηνη ή εξάμηνη συνδρομή, επειδή σίγουρα δεν θα μείνετε στη μια επίσκεψη!

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 210-7281801 ή επισκεφτείτε το https://www.hiltonathens.gr/hiltoniaspa/pisina/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση