GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση και επέμβαση των ΜΑΤ σε hot spot της Χίου - ΒΙΝΤΕΟ

Με στιγμές έντασης και πετροπόλεμο πέρασε η νύχτα της Τετάρτης στη ΒΙ.ΑΛ. αφού ομάδες αραβόφωνων κατήγγειλαν σε βάρος τους επιθέσεις από...


Με στιγμές έντασης και πετροπόλεμο πέρασε η νύχτα της Τετάρτης στη ΒΙ.ΑΛ. αφού ομάδες αραβόφωνων κατήγγειλαν σε βάρος τους επιθέσεις από ομάδα νεαρών Αφγανών που διαμένουν στην ανατολική πτέρυγα του hot spot.

Όπως ανέφεραν στο politichios.gr Σύροι πρόσφυγες, ολοένα και αυξάνεται η προκλητικότητα ομάδας Αφγανών αφού σχεδόν κάθε βράδυ σημειώνονται επεισόδια και επιθέσεις.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη όταν οι διαμένοντες στη δυτική πτέρυγα ανέφεραν ότι δέχτηκαν αναίτια πέτρες από Αφγανούς, ενώ είχε προηγηθεί ο τραυματισμός ενός νεαρού μετανάστη ο οποίος δέχθηκε επίθεση μέσα στο κοντέινερ που διαμένει μαζί με την έγκυο σύζυγό του.

Εξαιτίας της έντασης και του τρόμου η εγκυμονούσα μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο της Χίου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Λόγω της έγκαιρης επέμβασης των ΜΑΤ, αλλά και των δυνάμεων της Ασφάλειας Χίου, που έδρασαν υπό τον συντονισμό του Αστυνομικού Διευθυντή του νησιού Αθ. Μπασιούκα, ο κίνδυνος εκτεταμένων επεισοδίων περιορίστηκε και η τάξη αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση